Nieuwsbrief Sport-Actief – Gelukkig nieuwjaar en online workouts

m

Beste sporters,

Voor jullie allemaal de aller aller beste wensen voor 2022! Dat we er met elkaar maar een mooi en sportief jaar van mogen maken. Tot nu toe blijkt de jaarwisseling aardig op die van vorig jaar te lijken, met een lockdown en dus gesloten sportscholen. Dit is niet helemaal hoe we het graag zien, maar we gaan er weer het beste van maken. Hieronder kunnen jullie lezen over de plannen voor de komende tijd.

Wat gaan we doen

Online workouts

Jaaaa, we hebben de stoute schoenen aangetrokken en gaan online! En deze keer doen we dat via het rooster in de app (of internet). Hier kunt u inloggen met uw eigen account en aanmelden voor een workout. Iedereen mag aanmelden voor elke workout, dus het maakt niet uit welk abonnement u heeft. Als u vervolgens klikt op het woord ‘LIVE’ volgt u de link naar de livestream. Dit is een teams vergadering, waaraan u in elk geval op een computer deel kunt nemen zonder teams account. Op deze manier kunnen we toch nog met elkaar sporten!

Check dus het rooster in de app en allemaal aanmelden maar! Deze woensdagavond gaan Lumine en Bouke live, donderdagochtend Elbrich en op vrijdagochtend geeft Lumine een balanstraining. Vooral dat laatste is natuurlijk een hele mooie gelegenheid om eens uit te proberen wat zo’n training inhoudt.

Filmpjes van vorig jaar

Via de app onder de tegel ‘workouts’, of in uw account via internet in het menu aan de linkerkant, zijn ook de filmpjes van vorig jaar nog terug te vinden. Als u kijkt onder het kopje ‘live workouts’ staan daar meerdere trainingen die u op elk moment kunt volgen. Zoals u kunt lezen in de community is er al geconstateerd dat de teksten die we toen produceerden prima toepasbaar zijn op dit jaar, dus geen enkele reden om ze nu niet te doen;-) De filmpjes werken wel beter op een telefoon of tablet dan op een computer zijn we wachter gekomen.

Personal training of klachten

Lukt het echt niet om in beweging te blijven, of ontstaan er lichamelijk klachten, neem dan vooral contact met ons op. Bouke en Lumine gaan graag in overleg om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Na 14 januari

We houden jullie uiteraard op de hoogte van eventuele veranderingen en wanneer we weer open kunnen. Blijf in beweging en doe vooral mee met de trainingen!

Heel hartelijke groet,
Team SportActief

Alles in strijd voor jouw bewegingsvrijheidMaak een afspraak