Dreig jij de grip te verliezen op jouw bewegingsvrijheid?

Fysio-Actief is een dynamische en vooruitstrevende fysiotherapiepraktijk waar gespecialiseerde medewerkers een stapje extra doen bij het oplossen of voorkomen van jouw probleem of klacht(en). Vanwege dat stapje extra mogen we ons Plus Praktijk noemen: onze persoonlijke behandeling en begeleiding voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Fysiotherapeut behandelt een patient met een klacht aan de elleboogWe streven met onze actieve aanpak niet alleen naar een snel resultaat, maar vooral naar structurele verbetering. Veel problemen hebben namelijk een onderliggende oorzaak. Bij Fysio-Actief bekijken wij jouw probleem vanuit een breed perspectief en proberen we erachter te komen waar de klacht vandaan komt. Door te focussen op preventie en een gezonde leefstijl, streven onze fysiotherapeuten, trainers en leefstijlcoach er samen met jou naar om toekomstige klachten te voorkomen. Zo houd je grip op jouw bewegingsvrijheid en kun je blijven genieten van de dingen die je graag doet.

Fysio-Actief is sinds 2012 Plus Praktijk.

Wat houdt dat in?

Wij doen een stapje extra!
fotoheaderEen PlusPraktijk is een praktijk voor fysiotherapie die niet alleen voldoet aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging KNGF, maar een stap verder gaat. Dat doen wij door aanvullende programma’s te bieden en door kwaliteit (zoals bijvoorbeeld de deskundigheid van de fysiotherapeuten, het resultaat van klanttevredenheidsonderzoeken, het gestandaardiseerd vastleggen van klachten) inzichtelijk te maken. De praktijk is in staat zich op een gestructureerde wijze continu te verbeteren en levert aantoonbaar doelmatige zorg aan de patiënten.

Met meer dan 10 specialisaties is het mogelijk om je bij de juiste specialist in te plannen. Op deze manier kunnen we je d.m.v. een helder en effectief plan begeleiden naar blijvend herstel!

*1 keer per twee jaar laat Fysio-Actief een audit doen door een extern bedrijf, hierdoor houden we onze zorg transparant.