Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Onze visie

Onze visie
Dreig je grip te verliezen op jouw bewegingsvrijheid?

Fysio-Actief is een dynamische en vooruitstrevende fysiotherapiepraktijk waar gespecialiseerde medewerkers een stapje extra doen bij het oplossen of voorkomen van jouw probleem of klacht(en). Vanwege dat stapje extra mogen we ons Keurmerk Praktijk noemen: onze persoonlijke behandeling en begeleiding voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

 

We streven met onze actieve aanpak niet alleen naar een snel resultaat, maar vooral naar structurele verbetering. Veel problemen hebben namelijk een onderliggende oorzaak. Bij Fysio-Actief bekijken wij jouw probleem vanuit een breed perspectief en proberen we erachter te komen waar de klacht vandaan komt. Door te focussen op preventie en een gezonde leefstijl, streven onze fysiotherapeuten, trainers en leefstijlcoach er samen met jou naar om toekomstige klachten te voorkomen. Zo houd je grip op jouw bewegingsvrijheid en kun je blijven genieten van de dingen die je graag doet.

 

Fysio-Actief is een Keurmerk Praktijk

Wat houdt dat in?

Wij doen een stapje extra!Fysio-Actief Sneek Bolsward Joure

Een Keurmerk Praktijk is een praktijk voor fysiotherapie die niet alleen voldoet aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar een stap verder gaat. Dat doen wij door kwaliteit te meten m.b.v. data (zoals het resultaat van het klanttevredenheidsonderzoek, het gestandaardiseerd vastleggen en meten van klachten). De praktijk is in staat zich op een gestructureerde wijze continu te verbeteren en levert aantoonbaar doelmatige zorg aan de patiënten.

Kortom: Fysio-Actief is een praktijk met een ruim aanbod aan specialisaties en daardoor ontvang jij de meest optimale zorg voor jouw klachten. We begeleiden je met een helder en effectief plan naar blijvend herstel! Wil je naast fysiotherapie ook advies over je leefstijl, wil je verantwoord sporten onder deskundige begeleiding? Het kan allemaal onder 1 dak bij Fysio-Actief.

Vraag gerust naar onze mogelijkheden of plan direct een afspraak in.