Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Enkel- en voetklachten

Enkel en voetklachten
Fysiotherapie, ook bij enkel- en voetklachten

Een ongeluk zit in een klein hoekje… Enkel- en voetklachten kunnen zomaar ontstaan. Een kleine verstapping tijdens het sporten, of als je per ongeluk een traptrede mist. Daarnaast zijn er ook veel klachten die geleidelijk ontstaan. Vaak hebben die meer te maken met de belasting van het hele been.

Bij veel klachten in de voet- of enkelregio kunnen we je helpen. Onze fysiotherapeut brengt zorgvuldig in kaart hoe we dat in jouw geval het beste kunnen doen. Vervolgens stellen we samen een behandelplan op, zodat jij snel met jouw herstel kunt beginnen. Uiteraard is dit sterk afhankelijk van het eindresultaat dat jij nastreeft. Wil je weer gewoon kunnen lopen? Of wil je weer fanatiek voetballen met je vrienden? Dat is nogal een verschil. Jouw wensen en mogelijkheden zijn daarom sturend in het opstellen van het behandelplan.

 

Welke enkel- en voetklachten herken je?

  • Pijn in de voet/enkel
  • Uitstralende pijn naar de tenen of onderbeen
  • Problemen met het bewegen van de voet/enkel
  • Verminderde kracht/stabiliteit (omzwikken) van de enkel/voet
  • Zwelling in de voet/enkel
  • Problemen met lopen/staan

We helpen je graag om weer pijnvrij in beweging te komen!

 

Bij enkel- en voetklachten hebben wij verschillende specialisaties in huis

We kunnen Suzanne Heldens van Podotherapie Friesland inschakelen, als we denken dat een afwijkende stand van de voeten te maken heeft met jouw klachten. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg met jou. 

 

Meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op voor een intake.