Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie
Fit worden, blijven en hogere prestaties leveren

Onze sportfysiotherapeuten zijn gedreven en bevlogen mensen met passie voor hun vak èn voor de sport. Ze staan voor jou klaar om je op een snelle en verantwoorde manier te revalideren. Op die manier kun je weer presteren op jouw hoogst haalbare sportniveau. Daarnaast zetten ze zich in om je fit te houden (preventie).

Enkele onderdelen waar onze sportfysiotherapeuten zich mee bezig houden zijn:

  • screening van risicofactoren voor het krijgen van specifieke (sport-)blessures
  • het verzorgen van individuele trainingen gericht op preventie en/of prestatieverbetering (bijv. op gebied van kracht, coördinatie, verminderen van gewicht etc.) Indien nodig doen we dit in samenwerking met onze partners
  • inschakelen van onze professionele leefstijlorganisatie, zoals (sport-)voedingsdeskundige, leefstijlcoach, ontspanning, yoga etc.

 

Samenwerking

Onze sportfysiotherapeuten werken intensief samen met andere disciplines, zoals sportartsen, orthopeden, (sport-)voedingsdeskundige, leefstijlcoach, sportpsycholoog

 

Samenwerking sportclubs

In samenwerkingsverbanden met diverse sportverenigingen uit de regio wordt gezorgd voor optimale sportmedische begeleiding door o.a.: tests en metingen, snelle service en duidelijke voorlichting. Fysio-Actief verzorgt de sportmedische begeleiding van:

SWZ BOSO Sneek, ONS Sneek, KV Westergo,  SMHC, SC Bolsward, VC Bolsward, LAB Bolsward, SC Joure, VC Joure, CSC Joure, TOP ’63 Oppenhuizen, SCO oldeholtpade.

Onze sportfysiotherapeuten verzorgen ook bij deze sportverenigingen sportspreekuren voor de leden. Hierbij krijgen leden een korte behandeling waaruit een eerste beoordeling of advies komt. Aan de hand van deze beoordeling wordt er eventueel een vervolg afspraak gemaakt als verdere behandeling noodzakelijk is. Zo kunnen sporters snel en effectief geholpen worden aan hun sportblessures. 

Bekijk onze pagina voor sportverengingen voor de sportspreekuren bij jou op de club. Ook vind je hier de contactgegevens van de fysiotherapeuten voor jou club.

 

Wil je meer informatie over sportfysiotherapie?

Neem dan contact op om een afspraak te maken met onze sportfysiotherapeut.