Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,1

FAQ

FAQ
Veelgestelde vragen

Hieronder staan een aantal veel gestelde vragen (FAQ). Staat jouw vraag er niet bij? Of is het antwoord niet helemaal duidelijk? Aarzel dan niet om een bericht achter te laten op onze contactpagina. Wij nemen dan contact met je op.

Nee, je hebt in de meeste gevallen geen verwijsbrief nodig van jouw arts. Je kunt dus rechtstreeks bij ons een afspraak maken. Voor sommige indicaties is een verwijsbrief wel verplicht. Wanneer dit voor u van toepassing is, dan zullen wij dat aan u doorgeven.

• Je kunt telefonisch een afspraak maken op 0515-434355
• Via het contactformulier op deze website
• Via e-mail op info@fysio-actief.nl

Je kunt de details van vergoedingen uit de aanvullende verzekeringen vinden in de polisvoorwaarden die door jouw verzekeraar zijn verstrekt. Het is belangrijk om te weten dat meestal een jaarlijks maximum aantal behandelingen wordt vergoed, ongeacht het aantal afzonderlijke ziektegevallen. Houd hier rekening mee.

Wij hebben overeenkomsten gesloten met bijna alle zorgverzekeraars. De enige verzekeraars waarmee we geen overeenkomst hebben afgesloten zijn Zorg en Zekerheid en RMA. Indien u verzekerd bent bij één van deze 2 verzekeraars, raadpleeg dan de voorwaarden van uw verzekeraar betreffende de vergoedingen. 

Ja, als je een voorkeur hebt voor een man of vrouw of een specifieke therapeut kun je dat aangeven en dan houden we daar rekening mee.

Wanneer je doorverwezen wordt door je huisarts of specialist, dien je de verwijsbrief mee te nemen, evenals een geldig identiteitsbewijs, uw verzekeringspasje en een handdoek.

De tarieven die van toepassing zijn wanneer u de factuur zelf ontvangt, bijvoorbeeld als u geen aanvullende verzekering heeft, kunt u op deze pagina raadplegen.

Indien je verhinderd bent dien je minimaal 24 uur van tevoren af te melden.

Wij kunnen dan nog andere patiënten oproepen. Indien je verzuimt af te melden, worden de kosten van de behandeling bij jou in rekening gebracht. Je kunt je telefonisch afmelden op 0515-434355 of via de e-mail info@fysio-actief.nl.

Een overzicht van al onze specialisaties kun je vinden op deze pagina.

Fysiotherapeuten en oefentherapeuten zijn geregistreerd volgens de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG) en zijn gebonden aan verschillende wettelijke voorschriften. Als cliënt dien je je ook aan bepaalde regels te houden. Je kunt onze huisregels vinden op deze pagina. 

Lees hier nog meer
Nieuws en blogs

Bedrijfsfysiotherapie Bolsward, Joure, Sneek
Fysiotherapie

De schouder

Blog:De Schouder De schouder is een complex gewricht. Het belangrijkste kenmerk van de schouder ligt in zijn extreme bewegingsvrijheid. Geen enkel gewricht in ons lichaam heeft zoveel bewegingsmogelijkheden als de schouder. Tenminste als

Lees verder
Sport

De herfst is begonnen!

Blog:De Herfst is begonnen! De herfst is begonnen! En dat zie en voel je. Kleur veranderen, de temperaturen dalen en de lucht voelt fris aan. Het is een seizoen dat veel mensen aanzet

Lees verder