Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Onze werkwijze

Onze werkwijze
Maak een afspraak

Aanmelden kan makkelijk en snel via de website, mail of telefoon. De assistente probeert zo snel mogelijk een afspraak te plannen, waarbij we rekening houden met jouw klachten zodat je bij de beste fysiotherapeut terecht komt.

 

De eerste afspraak betreft altijd een intake.

 

Intake

Om meer inzicht te krijgen in jouw klacht en de mogelijke oorzaak, houden we een uitgebreide intake. Onze fysiotherapeut start met een vraaggesprek en doet vervolgens een onderzoek met testen en/of metingen zodat er een goed beeld van jouw klacht gevormd kan worden. Tenslotte zetten we onze bevindingen samen met jou op een rijtje en bespreken we de aanpak die hier het beste bij past.

Bij Fysio-Actief ben je aan het juiste adres voor:

·       Advies en / of behandeling van klachten aan het bewegingsapparaat
·       Gerichte oefentherapie; individueel of in groepsverband
·       Programma’s voor speciale doelgroepen zoals diabetes, overgewicht, oncologie en chronische pijn
·       Preventieve diensten
·       Leefstijlcoaching

 

BehandelingFysio-Actief-nieuws

Onze behandelingen sluiten aan bij jouw doelen. Met onze professionele kennis en persoonlijk enthousiasme zullen we alles uit de kast halen om deze doelen te behalen! Jouw behandeling kan bestaan uit fysio- of manueeltherapeutische behandelingen, medische trainingen, adviezen en oefeningen voor thuis. De fysiotherapeut zal je adviseren welke stappen op korte termijn belangrijk zijn, maar hij zal ook met jou bespreken wat je kunt doen om terugkeer van klachten te voorkomen.

Gedurende het behandeltraject zal geregeld geëvalueerd worden, zodat je weet dat je op koers ligt richting jouw doel of dat er bijsturing moet plaatsvinden. Als de doelen zijn bereikt, wordt in overleg met jou de behandeling afgesloten. Na afronding van het traject ontvang je via de mail een klanttevredenheidsonderzoek. Wij waarderen het enorm als je deze voor ons wilt invullen, wij horen graag hoe je onze aanpak hebt ervaren.

 

Preventie


Wij doen niet alleen ons uiterste best om uw klacht of probleem te behandelen, maar vinden het minstens zo belangrijk dat deze in de toekomst voorkomen wordt. 
Daarom is oefentherapie bij ons een belangrijk onderdeel van de behandeling. Door spierkracht, conditie, coördinatie en stabiliteit te trainen, leg je een goede basis om herhaling van de klacht te voorkomen. Wil je na een behandeltraject bij Fysio-Actief blijven trainen, dan kan dit op basis van een abonnement. De fysiotherapeut zal je dan doorverwijzen naar onze collega’s van Sport-Actief. De Sport-Actief trainingen worden gegeven door goed opgeleide, ervaren en enthousiaste trainers. Zij helpen je graag bij deze vervolgstap en stellen samen met jou doelen op voor de trainingen. De trainers begeleiden op een persoonlijke, betrokken en gedreven manier. Zo kun je doelgericht aan de slag gaan en klachten in de toekomst voorkomen!

 

Zullen we een proefles in plannen?

Ben je klaar met jouw behandeling bij de fysiotherapeut en wil je aan de slag om nieuwe klachten te voorkomen? Fysio-Actief biedt een compleet aanbod voor mensen die vitaal willen zijn en blijven