Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Sport Performance Training

Sport Performance Training bij Fysio-Actief
Het optimaliseren van jouw sportprestaties

Sport Performance bij Fysio-Actief

Bij Fysio-Actief begrijpen we het belang van sportprestaties en de rol die fysiotherapie en trainers kunnen spelen in het optimaliseren van deze prestaties. Of je nu een professionele atleet bent die streeft naar topprestaties of gewoon een sportliefhebber die zijn of haar spel naar een hoger niveau wil tillen, onze gespecialiseerde trainers helpen je graag om je doelen te bereiken en je lichaam in de best mogelijke vorm te brengen.

Wat is Sport Performance Training bij Fysio-Actief?

Sport Performance Training bij Fysio-Actief is gericht op het verbeteren van de fysieke en functionele vaardigheden van sporters. Dit omvat kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, flexibiliteit, coördinatie en meer. Onze deskundige trainers werken samen met jou of je team om een op maat gemaakt programma te ontwikkelen dat is afgestemd op jouw specifieke sport, doelen en niveau.

Teams waarmee we bijvoorbeeld samenwerken zijn: SWZ Sneek, ONS Sneek, KV Westergo,  SMHC, SC Bolsward, VC Bolsward, LAB Bolsward, SC Joure, VC Joure, CSC Joure, TOP ’63 Oppenhuizen, VC Sneek.

Wat is het doel van onze Sport Performance Trainingen?

  • Sporttesten: We beginnen met een grondige beoordeling van jouw huidige conditie, blessuregeschiedenis en doelen.
  • Kracht en Conditietraining: Onze trainers zullen een programma opstellen dat is gericht op het verbeteren van jouw kracht, uithoudingsvermogen en algehele fitheid, afgestemd op de eisen van jouw sport.
  • Blessurepreventie: Door het identificeren van zwakke punten en onevenwichtigheden in jouw lichaam, helpen we blessures te voorkomen voordat ze zich voordoen.
  • Herstel en Revalidatie: Als je herstel nodig hebt van een blessure, zullen we je begeleiden in het terugkeren naar jouw sport in de best mogelijke conditie.

 

Sportspreekuur op de club

In aanvulling op onze sport performance trainingen bij de clubs waarmee we samenwerken, organiseren we ook sportspreekuren. Ons Sportspreekuur is bedoeld om jou de kans te geven om professioneel advies te krijgen, ongeacht waar je traint. Onze fysiotherapeuten staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden, blessures te beoordelen, advies te geven over trainingstechnieken en nog veel meer. Dit laagdrempelige consult is een extra bron van ondersteuning voor jou en beschikbaar op je eigen sportclub. Meer informatie hier over vindt je hier. 

 

Waarom Kiezen voor Sport Performance bij Fysio-Actief?

  • Deskundigheid: Onze fysiotherapeuten hebben uitgebreide kennis en ervaring in het werken met atleten op alle niveaus.
  • Op Maat Gemaakt: Onze programma’s worden aangepast aan jou of jouw team unieke behoeften en doelen.
  • Resultaatgericht: We streven naar meetbare resultaten, of het nu gaat om het verbeteren van jouw snelheid, kracht, uithoudingsvermogen of het voorkomen van blessures.
  • Samenwerking: We werken samen met coaches en andere zorgverleners om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ondersteuning krijgt.

 

Zomerstop? Geen probleem.

Sporters kunnen ook bij ons in de zomerstop blijven trainen, Je traint dan in één van onze fitnessruimtes in Joure, Bolsward of Sneek. We stellen een aangepast trainingsplan op dat aansluit bij jou en je sport, met als doel ervoor te zorgen dat je in topconditie aan het aankomende seizoen kunt beginnen!

Als je jouw sportprestaties wilt verbeteren, neem dan contact op met Fysio-Actief en ontdek hoe onze trainers jou of jouw team kunnen helpen bij het behalen van jouw doelen.