Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Senioren Fitness

Senioren fitness
Senioren fitness bij Fysio-Actief

Bij Fysio-Actief kunnen ouderen op een verantwoordelijke manier werken aan zijn / haar gezondheid. Wil je sporten om je welzijn te verbeteren, fitter worden of om lichamelijke klachten te voorkomen? Wij passen de oefeningen aan op jouw doel. Onze fysiotherapeuten & trainers zijn hier speciaal voor opgeleid om het maximale resultaat te behalen tijdens jouw training.

 

Wat zijn de voordelen van senioren fitness

Fitness voor ouderen zorgt niet alleen voor een fitter gevoel maar kunnen ook voor verbetering zorgen voor;

  •  een verbeterde werking van hart en bloedvaten;
  • sterkere longen;
  • soepeler spieren en gewrichten;
  • een beter evenwicht;
  • meer reactiesnelheid.

 

Optimale begeleiding in vertrouwde omgeving

Bij Sport-Actief sport je in kleine groepje onder begeleiding van onze specialisten die in de zaal aanwezig zijn. Onze fysiotherapeuten of fitnessinstructeurs kunnen je ook verwijzen naar Sport-Actief Plus als ze denken dat je baat hebt bij net iets meer persoonlijke aandacht en begeleiding dan bij Sport-Actief. In groepen van maximaal acht deelnemers sport je op vaste tijden en met je vaste instructeur.

Naast Sport-Actief en onze Sport-Actief Plus uren bieden we ook balans training aan.

Balans Training: als je het gevoel hebt dat je lichaam in onbalans is of je ervaart spanning dan is balans training misschien wel iets voor jou. Je balans trainen zorgt ervoor dat het lichaam zo soepel, stabiel en zo sterk mogelijk blijft.

 

Gratis proefles aanvragen?

Vraag een gratis proefles aan via sportactief@fysio-actief.nl. Vermeld hierbij je telefoonnummer. We bellen je dan voor een eerste telefonische screening. Daarna plannen we de proefles in.