Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Beeldbellen – Ehealth

Beeldbellen - Ehealth
Behandelen op afstand

Beeldbellen is een vorm van E-health en is bedoeld om het behandelen op afstand mogelijk te maken. Beeldbellen is een veilige, praktische en effectieve manier om jouw herstel op afstand te begeleiden. Ben je niet in de gelegenheid om de deur uit te gaan en wilt je toch graag advies of behandeling van een specialist, dan kun je bij ons gebruik maken van E-health. 

Tijdens het beeldbel consult krijgt je advies over jouw klacht en ondersteuning bij jouw oefeningen. De fysiotherapeut kan de oefeningen met je doornemen en eventueel voordoen en waar nodig direct aanpassingen maken in jouw oefenschema. Op deze manier kunnen wij de voortgang van jouw klachten goed volgen en je begeleiden waar dat nodig is voor een optimaal herstel. Onze rol op afstand is een waardevolle aanvulling op een ‘normaal’ consult in de praktijk.

 

Hoe werkt het

Fysio-Actief maakt gebruik van MijnZorgApp, een gebruiksvriendelijke app waarin je jouw (beeldbel-) afspraak en oefenschema makkelijk kunt bekijken. Deze app is speciaal ontwikkeld om de privacy van jouw gegevens te garanderen. Beeldbel consulten worden daarom ook alleen via deze app uitgevoerd.

Wanneer je een afspraak maakt krijgt je een uitnodiging om MijnZorgApp te installeren. De afspraak die wordt gepland zie je direct terug in de app. Indien dit een beeldbelafspraak is is de videopictogram zichtbaar.Op het geplande tijdstip start je de video en zal de fysiotherapeut ook aanwezig zijn en kan de behandeling op afstand starten. 

 

Even een aantal voordelen voor jouw op een rij

  • je kunt in jouw eigen thuissituatie fysiotherapeutische zorg krijgen met de kwaliteit die je gewend bent.
  • Geen reistijd, waardoor het voor jouw zeer effectief in te plannen is op een tijd die jouw past.
  • Veel klachten en aandoeningen kunnen met oefentherapie, de juiste adviezen en informatie goed herstellen.
  • Door de informatie, het advies en de oefeningen krijgt je veel inzicht in wat je zelf kunt doen om de klachten te verlichten.
  • Jouw fysiotherapeut is jouw vertrouwde coach op afstand.

 

Meer informatie over Beeldbellen?

Wil je meer informatie over beeldbellen bij Fysio-Actief? Neem dan contact met ons op.