Samenwerkingspartners​

· Antonius Ziekenhuis · Gezondheidscentrum It Noard
· It Buro Bolsward · Diëtisten Friesland: Mathilda Wijma
· Fysergo · Instituut Xelf
· Buurtzorg Bolsward · Oefentherapie Sneek
· Cesartherapie Ineke Kiers en Marianne Smit . Be Life
· Diëtistenpraktijk Hester Visser
· Rameau orthopedische schoentechniek

Fysio-Actief is aangesloten bij:

Schoudernet NoordParkinsonnet Claudicationet – COPD netwerk ZW Friesland – Reumanetwerkfriesland – Netwerk Sportfysiotherapie Friesland

Samenwerking sportclubs & partners

Fysio-Actief werkt op sportmedisch gebied samen met sportclubs en aanvullende specialisaties. In de samenwerkingsverbanden met sportverenigingen uit de regio wordt gezorgd voor optimale sportmedische begeleiding: o.a. snelle service, gratis sportspreekuur, duidelijke voorlichting, tests en metingen.

Fysio-Actief verzorgt de sportmedische begeleiding van:

· VV SWZ BOSO Sneek · ONS BOSO Sneek
· TOP’63 Oppenhuizen · Stânfries volleybal IJlst
· Loopgroep Joksels · VV Waterpoortboys Sneek
· Schaats en skeelervereniging de IJsster · Turnstad Sneek
· LAB Bolsward · Oeverzwaluwen voetbal Koudum
· SC Bolsward · SLTC De Vliegende Bal Sneek
· CSC Joure · SC Joure
· FFS Vegelinsoord · SGHA Waterpolo
· Tennisteam het Noorden · VC Joure
· VV QVC Stavoren · VV Oudehaske
· TC Oppenhuizen
· Tennishal Sneek


Aanvullende specialisaties: 

Fysio-Actief werkt voor een optimale professionele begeleiding voor sporters van alle niveaus, leeftijden en uit alle takken van sport samen met:

Sportarts: Sportgeneeskunde Friesland

Bij Sportgeneeskunde Friesland kun je terecht met je sportblessure en voor een sportmedisch onderzoek. Ook als je je prestaties wilt verbeteren, kun je advies inwinnen bij één van de sportartsen. De sportarts is er voor alle sporters van jong tot oud en van ieder niveau.

Partner: Top Steunpunt Noord

Fysio-Actief is officieel partner van Topsport Noord. Verenigingen, topsporters, ouders en begeleiders kunnen terecht bij het Top Steunpunt Noord (TSN) voor alle vragen betreffende topsport en talentontwikkeling.

Mentale training en sportpsychologie: Tiptop Sport

TipTop Sport is specialist op het gebied van mentale training in de sport. Ze ondersteunen sporters, teams en coaches door sportpsychologie in te zetten voor prestatieverbetering en welzijn. Mentale training is een belangrijke toevoeging op de lichamelijke, technische en tactische training. Mark Schuls van TipTop sport is werkzaam bij Fysio-Actief. Meer informatie: www.tiptop-sport.nl.

Sportdiëtist: AVS Sportvoeding

Fysio-Actief werkt samen met de sportdiëtisten van AVS Sportvoeding. AVS is werkzaam binnen de top- en wedstrijdsport. Als lid van Team Voeding van NOC*NSF en partner van Topsport Noord staan ze garant voor ervaring en up to date kennis op het gebied van sport en voeding