Samenwerkingspartners​

· It Buro Bolsward

Binnen It Buro hebben diverse gezondheidsdisciplines, zoals fysiotherapie, osteopathie, Cesar oefentherapie, thuiszorg, yoga, mesologie en diëtetiek, hun krachten gebundeld om als gespecialiseerde zorgverlener en/of middels samenwerking een bijdrage te kunnen leveren aan het Wel-Zijn van cliënten. De disciplines zijn gefocust op het ontwikkelen van toekomstbestendige zorg voor de bewoners van Bolsward en omgeving.

pand-bolsward2
.Gezondheidscentrum De Werf Joure

Samen met andere vertrouwde zorgaanbieders uit de regio Joure hebben wij ons gevestigd in woon- zorgcomplex De Werf. Hier bundelen wij onze kennis en expertise, zodat u verzekerd bent van optimale zorg en u kunt genieten van het gemak van uw zorgaanbieders onder één dak.

Afbeelding Gezondheidscentrum De Werf Joure
· Rameau Voetzorg & Schoenmode  · Buurtzorg Bolsward

Fysio-Actief is aangesloten bij:

-OnconetSchoudernet NoordParkinsonnet Claudicationet – COPD netwerk ZW Friesland – Reumanetwerkfriesland – Netwerk Sportfysiotherapie Friesland

Sport partners

Fysio-Actief werkt op sportmedisch gebied samen met aanvullende specialisaties. In de samenwerkingsverbanden met sportverenigingen uit de regio wordt gezorgd voor optimale sportmedische begeleiding: o.a. snelle service, duidelijke voorlichting, tests en metingen.


Aanvullende specialisaties: 

Sportarts: Sportgeneeskunde Friesland

Bij Sportgeneeskunde Friesland kun je terecht met je sportblessure en voor een sportmedisch onderzoek. Ook als je je prestaties wilt verbeteren, kun je advies inwinnen bij één van de sportartsen. De sportarts is er voor alle sporters van jong tot oud en van ieder niveau.

Partner: Top Steunpunt Noord

Fysio-Actief is officieel partner van Topsport Noord. Verenigingen, topsporters, ouders en begeleiders kunnen terecht bij het Top Steunpunt Noord (TSN) voor alle vragen betreffende topsport en talentontwikkeling.

Mentale training en sportpsychologie: Tiptop Sport

TipTop Sport is specialist op het gebied van mentale training in de sport. Ze ondersteunen sporters, teams en coaches door sportpsychologie in te zetten voor prestatieverbetering en welzijn. Mentale training is een belangrijke toevoeging op de lichamelijke, technische en tactische training. Mark Schuls van TipTop sport is werkzaam bij Fysio-Actief. Meer informatie: www.tiptop-sport.nl.