Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Samenwerkingspartners

Samenwerkingspartners
Alle samenwerkingspartners van Fysio-actief

Gezondheidscentrum De Werf Joure

Samen met andere vertrouwde zorgaanbieders uit de regio Joure hebben wij ons gevestigd in woon- zorgcomplex De Werf. Hier bundelen wij onze kennis en expertise, zodat u verzekerd bent van optimale zorg en u kunt genieten van het gemak van uw zorgaanbieders onder één dak. Voorbeelden van samenwerkingen binnen de Werf: Op het gebied van Chronische pijnklachten werkt onze psychosomatisch fysiotherapeut en de master manueeltherapeut samen met S. Schiere, anesthesioloog/pijnspecialist van ziekenhuis Tjongerschans. Op het gebied van ouderen wordt er vanuit de Werf samengewerkt met de diëtist, de praktijkondersteuner en de Cesartherapeut.

It Buro Bolsward

Binnen It Buro hebben diverse gezondheidsdisciplines, zoals fysiotherapie, thuiszorg, yoga, homeopathie, logopedie en diëtetiek, hun krachten gebundeld om als gespecialiseerde zorgverlener en/of middels samenwerking een bijdrage te kunnen leveren aan het Wel-Zijn van cliënten. De disciplines zijn gefocust op het ontwikkelen van toekomstbestendige zorg voor de bewoners van Bolsward en omgeving.

Geïntegreerde leefstijl Interventie (GLI)

Fysio-Actief is uitvoerder van de GLI en heeft een samenwerking met Ketenzorg Friesland (Joure en Sneek) en Catena (Bolsward). De leefstijlcoach van Fysio-Actief geeft samen met de lokale dietisten en de buurtsportcoach van de gemeente invulling aan het programma. De leefstijlcoach is gedurende het traject de persoonlijke begeleider van de deelnemers.

 

 

Sport partners

Fysio-Actief werkt op sportmedisch gebied samen met aanvullende specialisaties. In de samenwerkingsverbanden met sportverenigingen uit de regio wordt gezorgd voor optimale sportmedische begeleiding: o.a. snelle service, duidelijke voorlichting, tests en metingen.

Verenigingen waar we mee samenwerken:

SWZ Sneek, ONS Sneek, KV Westergo,  SMHC, SC Bolsward, VC Bolsward, LAB Bolsward, SC Joure, VC Joure, CSC Joure, TOP ’63 Oppenhuizen.

 

Sportarts: Sportgeneeskunde Friesland

Bij Sportgeneeskunde Friesland kun je terecht met je sportblessure en voor een sportmedisch onderzoek. Ook als je je prestaties wilt verbeteren, kun je advies inwinnen bij één van de sportartsen. De sportarts is er voor alle sporters van jong tot oud en van ieder niveau.

Podotherapie Friesland

Door een afwijkende stand van de voeten kunnen klachten elders in het lichaam voorkomen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan enkel, knie, heup- en rugklachten. Fysio-Actief samen met podotherapie Friesland. Wanneer uw fysiotherapeut vermoedt dat uw klachten in stand gehouden worden door de stand van de voeten dan zal dit met u besproken worden. We kunnen dan de expertise van de podotherapeut inschakelen om er voor te zorgen dat u klachten blijvend herstellen.

Buurtzorg Bolsward

Het doel van geïntegreerde wijkzorg is het vergroten én behouden van de zelfredzaamheid van cliënten, zodat deze zo lang mogelijk, veilig en gelukkig in de eigen vertrouwde woonomgeving kunnen wonen. Geïntegreerde wijkzorgteams werken vanuit een gedeelde zorgfilosofie aan haalbare gemeenschappelijke zorgdoelen. Om bovenstaande te bereiken werkt de geriatriefysiotherapeut van Fysio-Actief samen met de wijkverpleegkundige van het Buurtzorgteam van zowel Sneek als Bolsward

Fysio-Actief is aangesloten bij:

Schoudernet NoordOnconet – Parkinsonnet  – Chronisch Zorgnet (voorheen claudicationet) – COPD netwerk ZW Friesland – Chronisch Pijn Netwerk Noord Nederland (Pijn in beweging) –

Fysio-Actief werkt ook samen met;