Samenwerkingspartners​

· It Buro Bolsward

Binnen It Buro hebben diverse gezondheidsdisciplines, zoals fysiotherapie, osteopathie, Cesar oefentherapie en diëtetiek, hun krachten gebundeld om als gespecialiseerde zorgverlener en/of middels samenwerking een bijdrage te kunnen leveren aan het Wel-Zijn van cliënten. De disciplines zijn gefocust op het ontwikkelen van toekomstbestendige zorg voor de bewoners van Bolsward en omgeving.

.Gezondheidscentrum De Werf Joure

Samen met andere vertrouwde zorgaanbieders uit de regio Joure nemen wij plaats in woon- zorgcomplex De Werf. Hier bundelen wij onze kennis en expertise, zodat u verzekerd bent van optimale zorg en u kunt genieten van het gemak van uw zorgaanbieders onder één dak.

· Gezondheidscentrum It Noard

Gezondheidscentrum “It Noard” is een centrum waar 4 huisartsenpraktijken, een apotheek, thuiszorg, diëtisten, fysiotherapeuten en een psychologenpraktijk gehuisvest zijn.

 

. Be Life · Antonius Ziekenhuis
· Oefentherapie Sneek· Cesartherapie Ineke Kiers en Marianne Smit
· Diëtistenpraktijk Hester Visser· Diëtisten Friesland: Mathilda Wijma
· Rameau Voetzorg & Schoenmode· Fysergo
 · Buurtzorg Bolsward · Instituut Xelf

Fysio-Actief is aangesloten bij:

-OnconetSchoudernet NoordParkinsonnet Claudicationet – COPD netwerk ZW Friesland – Reumanetwerkfriesland – Netwerk Sportfysiotherapie Friesland

 

Samenwerking sportclubs & partners

Fysio-Actief werkt op sportmedisch gebied samen met sportclubs en aanvullende specialisaties. In de samenwerkingsverbanden met sportverenigingen uit de regio wordt gezorgd voor optimale sportmedische begeleiding: o.a. snelle service, duidelijke voorlichting, tests en metingen.

Fysio-Actief verzorgt de sportmedische begeleiding van:

· VV SWZ BOSO Sneek· ONS BOSO Sneek
· TOP’63 Oppenhuizen· Stânfries volleybal IJlst
· Loopgroep Joksels· VV Waterpoortboys Sneek
· Schaats en skeelervereniging de IJsster· Turnstad Sneek
· LAB Bolsward· Oeverzwaluwen voetbal Koudum
· SC Bolsward· SLTC De Vliegende Bal Sneek
· CSC Joure· SC Joure
· FFS Vegelinsoord· SGHA Waterpolo
· Tennisteam het Noorden· VC Joure
· VV QVC Stavoren· SMHC
· TC Oppenhuizen
· Tennishal Sneek


Aanvullende specialisaties: 

Fysio-Actief werkt voor een optimale professionele begeleiding voor sporters van alle niveaus, leeftijden en uit alle takken van sport samen met:

Sportarts: Sportgeneeskunde Friesland

Bij Sportgeneeskunde Friesland kun je terecht met je sportblessure en voor een sportmedisch onderzoek. Ook als je je prestaties wilt verbeteren, kun je advies inwinnen bij één van de sportartsen. De sportarts is er voor alle sporters van jong tot oud en van ieder niveau.

Partner: Top Steunpunt Noord

Fysio-Actief is officieel partner van Topsport Noord. Verenigingen, topsporters, ouders en begeleiders kunnen terecht bij het Top Steunpunt Noord (TSN) voor alle vragen betreffende topsport en talentontwikkeling.

Mentale training en sportpsychologie: Tiptop Sport

TipTop Sport is specialist op het gebied van mentale training in de sport. Ze ondersteunen sporters, teams en coaches door sportpsychologie in te zetten voor prestatieverbetering en welzijn. Mentale training is een belangrijke toevoeging op de lichamelijke, technische en tactische training. Mark Schuls van TipTop sport is werkzaam bij Fysio-Actief. Meer informatie: www.tiptop-sport.nl.