Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Huisregels

Huisregels
Huisregels Fysio-Actief

In het huisreglement van Fysio-Actief worden een aantal zaken onder de aandacht gebracht, die voor jouw behandeling of training van belang kunnen zijn.


1. Het is binnen de praktijk niet toegestaan om te roken.

2. De oefenruimtes alleen met schone sportschoenen betreden. Ook trainen op buitenschoenen of blote voeten is niet toegestaan.

3. Je wordt verzocht een badlaken/handdoek mee te nemen bij iedere behandeling en training.

4. Het nuttigen van eet- en drinkwaren (uitgezonderd water- of sportdrank)  is niet toegestaan in de oefen- en behandelruimtes.

5. In de douches adviseren we het gebruik van badslippers.

6. Mobiele telefoons in de training- en behandelruimte graag uitschakelen.

7. Gelieve geen waardevolle spullen in de kleedkamer achter te laten. Er zijn kluisjes aanwezig die afgesloten kunnen worden.

8. Het is aan te bevelen om jouw verzekeringspolis betreffende vergoedingen fysiotherapie goed door te nemen. Je wordt zelf geacht de polisvoorwaarden te kennen, je bent hier zelf verantwoordelijk voor.

9. Bij onverwachte afwezigheid van jouw behandelend fysiotherapeut zullen wij trachten voor vervanging te zorgen. Door te werken in teamverband zorgen we voor continuïteit en flexibiliteit. Indien er onverhoopt geen vervanging mogelijk is, zullen wij je zo spoedig mogelijk berichten en een nieuwe afspraak met je plannen.

10. Afspraken die niet kunnen worden nagekomen dienen uiterlijk 24 uur voor aanvang van de behandeling door de patiënt te worden afgezegd. In geval van een verwijtbare reden, zijn niet op tijd of niet geannuleerde afspraken voor rekening van de patiënt. De kosten voor een niet nagekomen afspraak kun je terugvinden op de tarievenlijst in de praktijk.

Indien je opmerkingen, ideeën, etc., hebt ter verbetering van onze dienstverlening dan stellen wij dit zeer op prijs. Je kunt dit zowel mondeling als schriftelijk aan ons doorgeven.