Personal TrainingPersonal training fysio actief

 

  • Personal trainers met ervaring
  • Direct resultaat boeken
  • Blijvende motivatie
  • Begeleiding bij voeding- en eetpatroon (leefstijl coaching)
  • Trainingen van 1 uur

 

Persoonlijke begeleiding 

Train je wel eens in de sportschool, maar zoek je meer uitdaging? Train dan voortaan met jouw eigen Personal Trainer van Fysio-Actief en krijg één op één begeleiding. Onze personal trainers motiveren en coachen je om het maximale uit jezelf te halen. We starten met een proefles (gratis) waarin jouw fysieke belastbaarheid wordt gemeten, vervolgens bespreken we jouw persoonlijke doelen en wensen, gekoppeld aan een aantal fysieke metingen die een goede basis vormen voor het trainingsplan. De trainingen zijn divers en bestaan o.a. uit krachttraining en/of uithoudingsvermogen. Je zult merken dat je in korte tijd al vorderingen maakt en hierdoor wordt trainen nog leuker. Naast het trainen in de zaal is er ook coaching op afstand mogelijk. 

Vraag hier jouw proefles inclusief meting aan.

Krachttraining / sport specifiekSport Actief instructeur geeft instructie bij een oefening

Ben je voetballer of wielrenner of doe je aan tennis? Dan kan krachttraining de spieren versterken waardoor je efficiënter bent in je beweging en meer kracht kan overbrengen in de specifieke beweging. Door middel van krachttraining werken we aan sport specifieke trajecten. Wij begeleiden je vanuit jouw persoonlijke situatie en sport. 

Personal Training tijdens revalidatie 

Terug komen van een blessure? Of een extra impuls geven om nog beter terug te komen in jouw sport? Dan kan Personal Training helpen om nog gerichter te werken aan kwetsuren. Krachttraining kan namelijk helpen om blessures te voorkomen en is een ideale manier om te herstellen (revalideren) van blessures en nieuwe blessures te voorkomen. Naast fysiotherapie en of andere revalidatie programma’s kan Personal Training een extra boost geven om nog specifieker te werk te gaan. 

Personal Training en Leefstijl fysio actief personal training roeien

Trainen met je Personal Trainer omdat je graag meer energie wilt in je dagelijks leven, je fitter wilt voelen of gewicht wilt verliezen? Door intensieve sessies met de Personal Trainer gaan we werken aan jouw doelstelling. De leefstijlcoach van Fysio-Actief kan hierin ondersteunen en adviseren. De balans tussen voldoende bewegen, een gezond eetpatroon en ontspanning draagt bij aan een gezondere leefstijl. Bij Personal Training kun je naast fysieke training ook werken aan deze aspecten van jouw gezondheid. 

Tarieven

 

 Personal Training*:

1 x per week 1 uur trainen € 50,00 per training of

€ 216,67 per maand

 *Intakekosten eenmalig € 25,70. Er gelden geen intakekosten als je abonnement aansluit op een medisch traject bij Fysio-Actief.

Small group training*:

2 personen
1 x per week 1 uur trainen € 28,85 p.p. / per training of

€ 125,00 per maand p.p.

 *Intakekosten eenmalig € 25,70. Er gelden geen intakekosten als je abonnement aansluit op een medisch traject bij Fysio-Actief.

 

Ben je geïnteresseerd in Personal training? Of wil je graag meer informatie ontvangen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact op. Of meld je gelijk aan voor een proefles. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor jouw eerste sessie.