Personal Training

Een stapje verder dan de persoonlijke begeleiding die je tijdens onze Sport Actief of MediFit-trainingen krijgt is Personal Training of Small Group Training. 1 op 1 met een eigen Personal Trainer aan de slag op basis van jouw persoonlijke trainingsschema.
De Personal Training start met een intake en een uitgebreide meting op basis van de doelen die jij wilt behalen!
Samen met jou maakt je Personal Trainer een plan voor de korte en langere termijn zodat je gericht kunt werken naar jouw doel. Iedere 6 tot 8 weken wordt een tussenmeting gedaan om te bekijken hoe jouw vorderingen zijn en of je schema bijgesteld kan worden. Je trainer loopt gedurende de gehele training met je mee en stimuleert je tot optimale resultaten binnen jouw eigen grenzen.

Small Group

Wil je bovenstaande voordelen maar toch liever in een kleine groep trainen? Dat kan bij Small Group Training.
Small Group Training is op dit moment mogelijk voor groepen bestaande uit 2 personen.

Aanmelden Personal Training

Meld je aan voor een gratis proefles via sportactief@fysio-actief.nl.
Geef hierbij ook je telefoonnummer door zodat we je kunnen bellen voor een eerste telefonische screening. Aan het einde van de screening kan een afspraak voor een proefles ingepland worden. Na de proefles volgt nog een intake-gesprek zodat we een trainingsschema voor je kunnen maken dat precies op jouw doelen en mogelijkheden aansluit.

Tarieven

 

 Personal Training*:

1 x per week 1 uur trainen € 50,00 per training of

€ 216,67 per maand

 *Intakekosten eenmalig € 25,70. Er gelden geen intakekosten als je abonnement aansluit op een medisch traject bij Fysio-Actief.

Small group training*:

2 personen
1 x per week 1 uur trainen € 28,85 p.p. / per training of

€ 125,00 per maand p.p.

 *Intakekosten eenmalig € 25,70. Er gelden geen intakekosten als je abonnement aansluit op een medisch traject bij Fysio-Actief.