Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Behandelingen

Behandelingen
Wij bieden de volgende behandelingen

Fysiotherapie, Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Bekkenfysiotherapie,  Oncologietherapie, Ouderenfysiotherapie, Psychomatiek, Bedrijfsfysiotherapie, Beeldbellen, Dry needling, Echografie, EPTE-therapie, Corona, behandeling.

 

Fysiotherapie

Iedere klacht heeft zijn eigen, specifieke aandacht nodig. Daarom heeft Fysio-Actief een team van gespecialiseerde fysiotherapeuten, waarmee we beschikken over een compleet aanbod aan behandelmethodes. Maak een afspraak met de specialist die bij jou past. Meer over fysiotherapie bij Fysio-Actief.

 

Manuele therapie

Niet goed functionerende gewrichten kunnen voor veel klachten zorgen. Manuele therapie kan in veel gevallen uitkomst bieden. De aanpak van de manuele therapeut richt zich namelijk op het beter laten functioneren van jouw gewrichten. Ook je houding en de manier van bewegen zijn belangrijke aandachtspunten tijdens het behandeltraject.

 

Sportfysiotherapie

Onze sportfysiotherapeuten zijn gedreven en bevlogen mensen met passie voor hun vak èn voor de sport. Ze staan voor jou klaar om je op een snelle en verantwoorde manier te revalideren. Op die manier kun je weer presteren op jouw hoogst haalbare sportniveau. Daarnaast zetten ze zich in om je fit te houden (preventie). Meer informatie over sportfysiotherapie.

 

Bekkenfysiotherapie

Bij klachten in het gebied van de lage rug, bekken, de lage buikorganen en bekkenbodemspieren kan bekkenfysiotherapie uitkomst bieden. Onze bekkenfysiotherapeuten hebben een 3-jarige Master opleiding gevolgd om jouw klacht goed te beoordelen en behandelen. Samen met jou wordt er gekeken naar een oplossing op maat. Hier vindt je meer informatie over bekkenfysiotherapie, Postpartum Consult, Bekkenfit.

 

Oncologiefysiotherapie

fysiotherapie voor optimale begeleiding tijdens en na kanker. Fysio-Actief heeft de kennis en ervaring in huis om je weer goed te begeleiden op weg te helpen tijdens of na je behandeltraject. Lees meer over oncologietherapie.

 

Ouderenfysiotherapie

Met het ouder worden of tijdens/na ziekte op oudere leeftijd, is het mogelijk dat je beperkingen ervaart in je bewegingsvrijheid. Dit kan zich uiten in vermindering van de beweeglijkheid, conditie, evenwicht en de spierkracht. Meer informatie over ouderenfysiotherapie.

 

Psychomatiek

Heb jij last van onverklaarbare lichamelijke klachten? Zoals vermoeidheid, vage pijnklachten, duizeligheid, hartkloppingen, benauwdheid, enzovoorts? En ben je al van arts naar arts gegaan, zonder bevredigend antwoord te krijgen? Kortgezegd: er kan geen medische diagnose worden gesteld, maar jij raakt je klachten maar niet kwijt. Psychomatiek.

 

Bedrijfsfysiotherapie

Mensen zijn een belangrijke schakel in het werkproces. De arbeids- en bedrijfsfysiotherapeut kan jouw bedrijf ondersteunen bij vraagstukken rondom duurzame inzetbaarheid. Gezonde, fitte medewerkers hebben plezier in hun werk, zijn productiever en verzuimen minder. Meer informatie over Bedrijfsfysiotherapie.

 

Beeldbellen – Ehealth

Beeldbellen is een vorm van E-health en is bedoeld om het behandelen op afstand mogelijk te maken. Beeldbellen is een veilige, praktische en effectieve manier om jouw herstel op afstand te begeleiden. Ben je niet in de gelegenheid om de deur uit te gaan en wilt je toch graag advies of behandeling van een specialist, dan kun je bij ons gebruik maken van E-health. 

 

Dry Needling

Dry needling is een effectieve behandelmethode om klachten te behandelen die worden veroorzaakt door een verharding in de spier (spier knoop of triggerpoint genoemd). Dit triggerpoint wordt geprikt door hier een dunne naald precies in te plaatsen, waardoor de spier zich gaat ontspannen.

 

Echografie

Bij echografie wordt met geluidsgolven gekeken of er afwijkingen in spieren, pezen en gewrichten zijn. Echografie is onschadelijk voor lichaamsweefsels en pijnloos. Echografie helpt binnen de fysiotherapie bij het stellen van een diagnose of het bevestigen van een diagnose.

 

EPTE-Therapie

EPTE (Echogeleide Percutane Electrolyse met een dryneedling naaldje) is een betrekkelijk nieuwe behandelmethode voor langdurige, slecht herstellende peesklachten.

 

Corona behandeling

Heb je corona gehad en blijf je maar kortademig bij bijvoorbeeld traplopen? Op de meest vreemde momenten vermoeid? Snel overprikkeld? Lukt het niet om je huishouden, werk en of sporten weer op te pakken? Dit zijn veel gehoorde klachten die mensen aangeven nadat ze corona hebben gehad. Meer informatie over de behandeling voor corona.