Fitness

Sport-Actief – Fitness

Je kunt bij ons ook fitnessen onder begeleiding van een professionele instructeur die altijd in de zaal aanwezig is. Je krijgt een op maat gemaakt trainingsschema en kunt snel met je vragen bij ons terecht. Tijdens je trainingen bij Sport-Actief geven zij jou tips en adviezen om je oefeningen efficiënter uit te voeren en letten mee op je houding. Wil je meer weten over de mogelijkheden van Sport-Actief? Kijk dan eens op onze Sport-Actief pagina.

Medische Fitness

Onze fysiotherapeuten of fitnessinstructeurs kunnen je verwijzen naar MediFit als ze denken dat je baat hebt bij net iets meer persoonlijke aandacht en begeleiding dan bij Sport-Actief. In groepen van maximaal 8 deelnemers sport je op vaste tijden en met je vaste instructeur. Meer informatie over Medisch Fitness.

Personal training

1-op-1 begeleiding met regelmatig een meting en evaluatie om je oefenschema strak te houden. Samen met jouw personal trainer werk je praktisch en effectief naar het doel dat jij wilt behalen. Met de korte termijn planning weet je waar je de komende weken aan gaat werken. De lange termijn planning geeft een beeld over hoe jij jouw doel gaat halen. meer informatie over personal training.

Balance training

Werken aan onder andere je balans, spierkracht in buik en rug, evenwicht en stabiliteit door middel van dynamische en gevarieerde oefeningen. Meer informatie over Balance training.

Wibrand Koster - Voetballer

“Je kunt altijd snel terecht bij Fysio-Actief en ze zijn flexibel in hun mogelijkheden. Ik word goed begeleid: de fysiotherapeuten hebben veel kennis en weten mij goed uit te leggen waarom ik bepaalde dingen moet doen. Ik word gemotiveerd en uitgedaagd; ze gaan een stapje verder dan ik zelf zou durven.
”

Lees het verhaal van Wibrand

Alles in strijd voor jouw bewegingsvrijheidMaak een afspraak