Last van je rug? 

Lage rugpijn is een veel voorkomende klacht. Vrijwel iedereen krijgt er wel een keer mee te maken. Meestal verbetert de rugpijn binnen drie weken. Soms kunnen klachten langer aanhouden of zelfs toenemen. 

In 95% van de gevallen is er geen sprake van serieuze weefselschade of andere ernstige problematiek. Toch wil je graag van je pijn of beperking af. Wij helpen je graag om weer pijnvrij in beweging te komen.

Welke rugklachten heb je?Fysiotherapeute behandelt bovenrug

  • Zeurende of stekende pijn in de onderrug
  • Pijn in de billen
  • Uitstralende pijn of tintelingen naar één of beide benen
  • Moeite met bukken, lang staan, zitten of lopen
  • Verminderde kracht in de benen
  • Een zwak gevoel in de onderrug
  • Problemen met slapen 

Herken je een of meerdere van deze klachten? Dan kunnen we je waarschijnlijk goed helpen.

Hoe gaan we met jouw rugklachten aan de slag? 

Onze therapeuten bekijken jouw rugklachten vanuit een breed perspectief. Zo proberen we erachter te komen waar de pijn of beperking vandaan komt. Dit start met een intakegesprek, daarna volgt een onderzoek. Ook bespreken we welke doelen jij hebt: wat wil je straks weer pijnvrij kunnen doen bijvoorbeeld? Daarna maken we samen met jou een behandelplan. 

Specialistische kennis van Fysio-Actief bij rugklachten

Binnen onze praktijk hebben wij allerlei specialisaties in huis. Wij koppelen jou aan de collega met de juiste kennis en ervaring. Zo kom jij het snelst van je klachten af! Daarnaast hebben we nauw contact met Podotherapie Friesland.

We hebben de volgende expertises in huis:

Soms is een afwijkende stand van de voeten de oorzaak van rugklachten. Fysio-Actief werkt vanuit alle locaties samen met Podotherapie Friesland. 

Een afspraak maken?

Heb jij rugklachten? En ben je benieuwd welke behandeling het beste bij jou past? Meld je dan aan voor een intakegesprek.

Ja, ik kom graag weer pijnvrij in beweging