Persoonlijk begeleid en op maat sporten

Hou je conditie op peil of voorkom blessures bij Sport Actief.
Of blijf trainen na deelname aan één van onze medische trajecten MediFit, beweeggroep CoFit of valpreventie In Balans!

Sporten op een actieve en verantwoorde manier kan op abonnementsbasis bij Sport Actief van Fysio-Actief. Met een persoonlijk schema en onder leiding van gespecialiseerde trainers, in een goede sfeer, kleinschalige en prettige omgeving. Uw trainer meet regelmatig uw voortgang en als er sprake is van lichamelijk ongemak staan onze fysiotherapeuten klaar voor advies en begeleiding.

Sport Actief instructeur geeft instructie bij een oefeningIndividuele trainingsprogramma’s

Het trainingsprogramma wordt opgesteld en begeleid door onze gespecialiseerde en professionele fitheidtrainers en fysiotherapeuten. Zij nemen eerst een persoonlijke intake* en een aantal testen af, waarna op basis van uw niveau uw persoonlijke doelstellingen worden geformuleerd. Uw programma bestaat uit een combinatie van kracht, conditie en balans.

Leden van Sport actief kunnen zich online inschrijven voor de lessen.

Aanmelden Sport actief

Op dit moment verloopt de aanmeldprocedure als volgt:
Je kunt je aanmelden voor een proefles via sportactief@fysio-actief.nl. Hierbij graag je telefoonnummer doorgeven zodat we je kunnen bellen voor een eerste telefonische screening. Aan het einde van de screening kan een afspraak voor een proefles ingepland worden. Na de proefles volgt nog een intake-gesprek zodat we een trainingsschema voor je kunnen maken dat precies op jouw doelen en mogelijkheden aansluit.

Tarieven

 Sport-Actief*:

1 x per week trainen € 27,76 per maand
Onbeperkt trainen € 41,13 per maand
Jaarabonnement (1 x per week trainen) € 277,64
Jaarabonnement (onbeperkt trainen) € 411,32
 *Intakekosten eenmalig € 25,70. Er gelden geen intakekosten als je abonnement aansluit op een medisch traject bij Fysio-Actief.

 

Bedrijfsfitness

Via het Nationaal Bedrijfsfitness Plan kunt u met gemiddeld 40% belasting-voordeel fitnessen bij Fysio-Actief in Sneek, Bolsward en Joure.  Zo is fitness niet alleen leuk en gezond, maar ook betaalbaar! Actief zijn en veel bewegen zorgt ervoor dat u zich gezond en fit voelt.

Fysio-Actief is aangesloten bij de organisatie Bedrijfsfitness Nederland. Indien uw werkgever of zorgverzekeraar een bedrijfsfitnessregeling heeft afgesloten met deze organisatie, dan kunt u als medewerker of verzekerde terecht bij Fysio-Actief! Informeer bij uw werkgever naar de mogelijkheden.

Vraag een gratis proefles aan!