Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,1

Sport-Actief – Fitness

Sport-Actief Fitness
Persoonlijk begeleid en op maat sporten

In de fitness ruimte van Fysio-Actief kun je je conditie op peil houden. Veel sporters voorkomen op deze manier blessures. Ook kun je na een medisch traject bij Fysio-Actief blijven trainen in onze sportzalen.

Je kunt bij ons een abonnement nemen, zodat je wekelijks of meerdere keren per week kunt trainen. Je traint met een persoonlijk schema en onder begeleiding van gespecialiseerde trainers in een kleinschalige en prettige omgeving. Jouw trainer meet regelmatig jouw voortgang. Als er sprake is van lichamelijk ongemak staan onze fysiotherapeuten klaar voor advies en begeleiding. 

 

Individuele trainingsprogramma’s

Na een intake gesprek stelt een professionele fitnesstrainer of een fysiotherapeut jouw trainingsprogramma samen. Ook nemen zij een aantal testen af, waarna op basis van jouw niveau je persoonlijke doelstellingen worden geformuleerd. Jouw programma bestaat uit een combinatie van kracht, conditie en balans. Als lid van Sport Actief kun je je online inschrijven voor de lessen.

 

Bedrijfsfitness

Via het Nationaal Bedrijfsfitness Plan kunt u met gemiddeld 40% belasting-voordeel fitnessen bij Fysio-Actief in Sneek, Bolsward en Joure.  Zo is fitness niet alleen leuk en gezond, maar ook betaalbaar! Actief zijn en veel bewegen zorgt ervoor dat u zich gezond en fit voelt.

Fysio-Actief is aangesloten bij de organisatie Bedrijfsfitness Nederland. Indien uw werkgever of zorgverzekeraar een bedrijfsfitnessregeling heeft afgesloten met deze organisatie, dan kunt u als medewerker of verzekerde terecht bij Fysio-Actief! Informeer bij uw werkgever naar de mogelijkheden.

 

Gratis proefles?

Vraag een gratis proefles aan via sportactief@fysio-actief.nl. Vermeld hierbij je telefoonnummer. We bellen je dan voor een eerste telefonische screening. Daarna plannen we de proefles in. 

Trainingstijden Sport-Actief Fitness

Tarieven

Sport-Actief*: 
1 x per week trainen€ 32,50 per maand
Onbeperkt trainen€ 49,75 per maand
*Intakekosten eenmalig € 28,75. Er gelden geen intakekosten als je abonnement aansluit op een medisch traject bij Fysio-Actief.