Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Onderarmklachten

Onderarmklachten
Of Carpaal Tunnel Syndroom

We bieden deze dienst centraal aan in Sneek.

In het dagelijkse leven vragen we best veel van onze onderarmen en handen. Overbelasting kan dan problemen geven. Dit komt onder andere door alle technologie die we tegenwoordig gebruiken. Denk aan: de telefoon, tablet en laptop/computer. Ook een te hoge inspanning door sporten, of het werk, komt vaak voor.

 

Hoe uiten onderarmklachten zich?

  • Pijn in de elleboog, onderarm, pols en vingers
  • Verminderde kracht van de handen/vingers
  • Tintelingen in de vingers
  • Uitstralende pijn naar vingers, elleboog of bovenarm
  • Zwelling in de handen/polsen

 

Behandeling van onderarmklachten

Tijdens de intake bespreekt de fysiotherapeut wat de oorzaak en behandelopties voor jouw klachten zijn. Omdat handen bijna onmisbaar zijn, is dit een combinatie van behandeling en advies/coaching. Houden je klachten verband met je werk? Dan kan jouw fysiotherapeut ook advies geven in overleg met de bedrijfsfysiotherapeut van Fysio-Actief. Samen bekijken ze of er mogelijk ergonomische aanpassingen moeten komen in de werksituatie.

 

Carpaal Tunnel Syndroom

Het Carpaal Tunnel Syndroom (CTS) is een bekende veroorzaker van klachten in de (onder)arm en hand. Fysio-Actief heeft speciaal voor CTS een unieke behandelaanpak. 

We beschikken namelijk over een tractie-apparaat (Phystrac). Dit apparaat is ontworpen voor de behandeling van klachten door CTS. De behandeling is zeer effectief: vaak kan daarmee een operatie worden voorkomen.

 

Specialisatie van Fysio-Actief bij onderarmklachten

 

Heb jij onderarmklachten en ben je benieuwd welke behandeling het beste bij jou past? Meld je dan aan voor een intakegesprek.

Aanmelden voor intake