Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Knieklachten

Knieklachten
Last van de knie? Of herstellende van een knieoperatie?

Sport jij veel? Of heb je een beroep waarbij je lang moet staan of juist veel op de knieën moet zitten? Grote kans dat je op den duur last van je knie(ën) krijgt. Knieklachten ontstaan vaak geleidelijk door overbelasting. De klachten kunnen ook acuut ontstaan. Bijvoorbeeld doordat jij je verstapt, een sportblessure of een ongeval krijgt. 

Gelukkig kan Fysio-Actief je helpen om weer pijnvrij in beweging te komen. Uiteraard zijn we er ook voor je wanneer je wilt herstellen van een knieoperatie.

Veel voorkomende knieklachten:

  • Pijn in of rond de knie
  • Moeite met staan, lopen en traplopen
  • Zwelling van de knie
  • Gevoel dat de knie instabiel is
  • Gevoel dat de knie op ‘slot’ zit
  • Problemen met strekken/buigen van de knie

 

Behandeling bij knieklachten

Tijdens de eerste afspraak brengen we in kaart waar de klachten vandaan komen. Dit doen we door vragen te stellen en een lichamelijk onderzoek te doen. Vervolgens bespreken we de diagnose en het voorgestelde behandelplan. Op die manier kunnen we jouw herstel vlot in gang te zetten. Vaak is dit een combinatie van behandeling, training en coaching.

 

Het specialisten team van Fysio-Actief:

Wist je dat we diverse specialisaties in huis hebben?

Kan een afwijkende voetstand de klachten rond jouw knie veroorzaken? Dan maken we graag gebruik van de expertise van Suzanne Heldens van Podotherapie Friesland.

 

Wil je meer weten?