Een compleet aanbod in fysiotherapie.

Iedere klacht heeft zijn eigen, specifieke aandacht nodig.
Onze fysiotherapeuten zijn zeer divers gespecialiseerd. We beschikken daarmee over een compleet aanbod aan behandelmethodes om elke klacht optimaal aan te pakken. Dienstverlening op maat! Je kunt een afspraak maken bij de specialist die bij jou past.

Fysiotherapie bij Fysio-Actief

Lichamelijke klachten kunnen verschillende oorzaken hebben. Soms is de oorzaak duidelijk zoals bijvoorbeeld na een val. Echter, soms ontstaan klachten geleidelijk en is de oorzaak niet helder.
In ieder geval heeft iedere klacht zijn eigen, specifieke aandacht nodig.

We streven naar een doelgerichte, resultaatgerichte aanpak. Het is er op gericht dat je de dingen van alle dag, jouw sport, werk of hobby weer goed kunt uitvoeren.
De behandeling sluit aan bij het doel dat je wilt bereiken. Met onze professionele kennis en persoonlijk enthousiasme zullen we alles uit de kast halen om jouw doelen te halen!

Bij Fysio-Actief ben je aan het juiste adres voor:
• Behandeling en/ of advies van klachten aan het bewegingsapparaat door de fysiotherapeut of manueeltherapeut
• Gerichte oefentherapie; individueel of in groepsverband
• Programma’s voor speciale doelgroepen zoals diabetes, COPD, overgewicht, oncologie en chronische pijn
• Preventieve diensten
• Leefstijlcoaching

Oefentherapie

Naast onze behandeltechnieken is ook oefentherapie bij ons een belangrijk onderdeel van de behandeling. Door de spierkracht, conditie, coördinatie en stabiliteit te trainen leg je een goede basis om herhaling van de klacht te voorkomen.
Trainingen vinden plaats in onze oefenzaal onder begeleiding van jouw fysiotherapeut. Aanvullend krijg je oefeningen en advies mee voor jouw thuis-, werk- of sportsituatie.
Zo kun je ook thuis verder werken aan jouw herstel!

Wil je na een behandeltraject bij Fysio-Actief blijven trainen dan kan dit op basis van een abonnement. De fysiotherapeut zal je dan doorverwijzen naar onze collega’s van Sport Actief.
De Sport-Actief trainingen worden gegeven door goed opgeleide, ervaren en enthousiaste trainers. Zij helpen je graag bij deze vervolgstap en stellen samen met jou doelen op voor de trainingen. Je krijgt een trainingsschema aangepast op jouw wensen zodat je kunt gaan voor jouw resultaat! De trainers begeleiden je op een persoonlijke, betrokken en gedreven manier. Doordat je doelgericht aan de slag gaat kun je klachten in de toekomst voorkomen!