Een compleet aanbod in fysiotherapie.

Iedere klacht heeft zijn eigen, specifieke aandacht nodig. Onze fysiotherapeuten zijn zeer divers gespecialiseerd. We beschikken daarmee over een compleet aanbod aan behandelmethodes om elke klacht optimaal aan te pakken. Dienstverlening op maat! Je kunt een afspraak maken bij de specialist die bij jou past.

Fysiotherapie bij Fysio-Actief

Fysiotherapeut behandelt nekklachten van een vrouw

Lichamelijke klachten kunnen verschillende oorzaken hebben. Soms is de oorzaak duidelijk zoals bijvoorbeeld na een val. Klachten kunnen echter ook geleidelijk ontstaan en dan is de oorzaak niet altijd helder.
In ieder geval heeft iedere klacht zijn eigen, specifieke aandacht nodig.

We streven naar een doelgerichte, resultaatgerichte aanpak zodat je de dingen van alle dag, jouw sport, werk of hobby weer goed kunt uitvoeren.
De behandeling sluit aan bij het doel dat je wilt bereiken. Met onze professionele kennis en persoonlijk enthousiasme zullen we alles uit de kast halen om jouw doelen te halen!

Wij bieden diverse behandelingen.

Oefentherapie

Vrouw die aan het sporten is en haar buikspieren traint met een toestelNaast onze behandeltechnieken is ook oefentherapie bij ons een belangrijk onderdeel van de behandeling. Door de spierkracht, conditie, coördinatie en stabiliteit te trainen leg je een goede basis om herhaling van de klacht te voorkomen. Trainingen vinden plaats in onze oefenzaal onder begeleiding van jouw fysiotherapeut. Aanvullend krijg je oefeningen en advies mee voor je thuis-, werk- of sportsituatie.
Zo kun je ook thuis verder werken aan jouw herstel!

Wil je na een behandeltraject bij Fysio-Actief blijven trainen dan kan dit op basis van een abonnement. De fysiotherapeut zal je dan doorverwijzen naar onze collega’s van Sport Actief.