Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Fysiotherapie

Fysiotherapie
Een compleet aanbod in fysiotherapie

Iedere klacht heeft zijn eigen, specifieke aandacht nodig. Daarom heeft Fysio-Actief een team van gespecialiseerde fysiotherapeuten, waarmee we beschikken over een compleet aanbod aan behandelmethodes. Maak een afspraak met de specialist die bij jou past.

 

Fysiotherapie bij Fysio-Actief

Lichamelijke klachten kunnen verschillende oorzaken hebben. Soms is de oorzaak duidelijk zoals bijvoorbeeld na een val. Klachten kunnen echter ook geleidelijk ontstaan en dan is de oorzaak niet altijd meteen helder. Wij doen er samen met jou alles aan om de oorzaak van jouw klacht te achterhalen en dit vervolgens resultaatgericht te behandelen.

Met onze professionele kennis, persoonlijk enthousiasme en ambitieuze instelling halen we alles uit de kast om jouw doelen te halen!

Wij bieden diverse behandelingen.

 

Oefentherapie

Naast onze behandeltechnieken is oefentherapie bij ons een belangrijk onderdeel van de behandeling. Door gericht de spierkracht, conditie, coördinatie en stabiliteit te trainen leg je een goede basis om herhaling van de klacht te voorkomen. Oefentherapie vindt plaats in onze oefenzaal onder begeleiding van jouw fysiotherapeut. Aanvullend krijg je oefeningen en advies mee voor je thuis-, werk- of sportsituatie. Zo kun je ook thuis verder werken aan jouw herstel!

 

Sport-Actief Fitness

Wil je na een behandeltraject bij Fysio-Actief blijven trainen dan kan dit op basis van een abonnement. De fysiotherapeut kan je hier alles over vertellen en je eventueel in contact brengen met onze collega’s van Sport-Actief.

 

Een afspraak maken?

Ben je benieuwd welke behandeling het beste bij jou past? Meld je dan aan voor een intakegesprek.