Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Kids-Actief

Kids-Actief
Op een leuke en verantwoorde manier kennis maken met fitness

Wij bieden deze dienst alleen aan in bolsward.

Bij KidsActief laten we kinderen op een leuke en verantwoorde manier kennis maken met fitness. Dit doen we middel van oefeningen op basis van de grond motorische eigenschappen coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, snelheid en kracht.

De training beginnen we met een warming-up, daarna zal iedereen aan de slag gaan met oefeningen die speciaal voor hem/haar opgesteld zijn. Aan het eind van de training wordt gezamenlijk afgesloten met een cooling-down. De trainingen vinden plaats in onze oefenzaal, hier hebben we genoeg ruimte en kunnen we gebruik maken van verschillende materialen. 
De trainingen zijn geschikt voor iedereen die het leuk vindt om te gaan fitnessen of andere doelen heeft om aan te werken. Een keer kijken of het wat voor je is mag altijd, leuk! 

Bewegen is goed voor de mentale en fysieke gezondheid van kinderen. Verder draagt het bij aan onder andere: een goede conditie, voldoende energie, leren omgaan met stress, gezond gewicht en de motorische ontwikkeling.

Nederlandse Norm Gezond Bewegen voor kinderen:

* 1 uur per dag matig intensief bewegen. Matig intensief is als je ademhaling sneller wordt

* 3x per week spier- en botversterkende activiteiten. Zoals volleybal, dansen, buiten spelen en fietsen

Bron: kenniscentrum sport & bewegen

 

Elke donderdag van 16:30 tot 17:30 in de fitnessruimte van Bolsward.  Doelgroep: 9 – 16 jaar.

Tarief

1x per week trainen€30,- per maand*
*Maandelijks opzegbaar

De lessen worden gegeven onder begeleiding van een medisch fitnesstrainer. Daarnaast zijn er korte lijntjes met de kinderfysiotherapeut. Heb je vragen over de Kids-Actief neem dan gerust contact op met onze kinderfysiotherapeut (i.o.) Kim:  kijsebaart@fysio-actief.nl