Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Leefstijlcoaching

Leefstijlcoaching en persoonlijke
begeleiding bij fysio-actief

Als je ‘iets’ aan je gezondheid wilt doen of wilt voorkomen dat lichamelijke ongemakken of klachten terug komen of zich juist ontwikkelen dan heb je baat bij een gezonde levensstijl. 

Leefstijl, lifestyle, leefgewoontes, gezondheid, gezond leven. Veel besproken onderwerpen die veel met elkaar te maken hebben of hetzelfde betekenen. Maar wat is een leefstijl en hoe pas je de jouwe aan? Als je het hebt over leefstijl, dan heb je het over gedragingen die jouw leefgewoonten typeren. De vijf belangrijkste factoren om iets over jouw leefstijl te kunnen zeggen zijn:

  • Bewegen
  • Roken
  • Alcohol gebruik
  • Voedingspatroon
  • Ontspanning en Stress

Deze factoren staan beter bekend als de BRAVO-factoren. De invulling die jij aan deze factoren geeft bepalen of je leefstijl gezond is.

Omdat veel mensen wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken bieden wij leefstijlcoaching aan. We gaan samen met jou oude patronen doorbreken, om zo een gezonde levensstijl te bereiken en te behouden. Onze leefstijlcoaches stimuleren en motiveren en zorgen dat je inzicht krijgt in je eigen patronen. Zij helpen je met het maken van een passend plan en laten je zien dat je dagelijks aan een gezonde levensstijl kunt werken. Zij helpen je met de veranderingen in jouw voeding- en beweegpatroon en het inbouwen van voldoende ontspanningsmomenten.

Leefstijlcoaching

Bij Fysio-Actief analyseert een leefstijlcoach in welke mate de BRAVO-factoren een risico voor jou vormen. Met die kennis wordt een actieplan op maat opgesteld: we houden hierbij rekening met al je mogelijkheden en beperkingen. Het doel is risicovolle gewoonten blijvend te veranderen naar gezondere gewoonten.

Heb je vragen over wat de leefstijlcoach in jouw situatie kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Tarieven leefstijlcoaching

Eenmalige intakekosten€ 28,25
Leefstijl coaching (sessie kort)€ 33,25
Leefstijl coaching (sessie lang)€ 66,50
Leefstijl coaching (4 sessies)€ 133,00
Leefstijl coaching (8 sessies)€ 266,00