Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Personal training bij Fysio-Actief

Blog:
Personal training bij Fysio-Actief

In dit blog vertellen we je alles over de voordelen van personal training bij Fysio-Actief. Of je nu net begint met sporten of al ervaring hebt en wat extra hulp zoekt, onze personal trainers zijn er om je te helpen jouw doelen te behalen. Op al onze locaties zijn Personal Trainers aanwezig: Sneek, Bolsward en Joure. Wat kun je verwachten van Personal Training bij Fysio-Actief? 

 

Diversiteit aan Specialismen

Fysio-Actief heeft verschillende gespecialiseerde trainers en fysiotherapeuten, waardoor we een breed scala aan trainingsmogelijkheden bieden. We kijken zorgvuldig naar jouw behoeften en koppelen de juiste trainer aan jou. Bovendien beschikken we over een divers scala aan behandelmogelijkheden, waardoor we snel kunnen reageren als we onverwachte blessures tegenkomen.

Individuele aandacht 

Een van de grootste voordelen van Personal Training bij Fysio-Actief is de individuele aandacht die je krijgt. Onze trainers werken één op één met jou, waardoor ze je kunnen helpen met je specifieke doelen en uitdagingen. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of je algehele gezondheid wilt verbeteren. Onze trainers passen hun aanpak aan, aan jouw behoeften.

Duo personal training is ook mogelijk!

 

Motivatie en ondersteuning

Iedereen heeft wel eens moeite om gemotiveerd te blijven in de sportschool. Onze Personal Trainers zijn er om je te inspireren en te motiveren. Ze stellen niet alleen een op maat gemaakt trainingsprogramma op, maar ze zijn er ook om je aan te moedigen en ervoor te zorgen dat je het beste uit elke sessie haalt.

 

Effectiviteit en Resultaten

Met Personal Training van Fysio-Actief ervaar je vaak sneller resultaten. Omdat de sessies zijn afgestemd op jouw behoeften en capaciteiten, maximaliseer je de effectiviteit van elke training. Door regelmatig metingen toe te voegen aan het plan, kunnen we goed kijken naar hoe het gaat. Op basis van de uitslag kunnen we de trainingen aanpassen.

 

Plezier tijdens het sporten

Bij Fysio-Actief willen we dat sporten niet alleen gericht is op het behalen van doelen. Het moet ook leuk zijn! We vinden het belangrijk dat je plezier hebt bij elke workout. Dit is essentieel voor een gezonde en blijvende levensstijl. Onze Personal Trainers zorgen ervoor dat elke sessie niet alleen helpt bij het bereiken van je fitnessdoelen, maar ook leuk en interessant is. Of het nu gaat om nieuwe oefeningen, afwisselende routines, een luisterend oor of gewoon een positieve sfeer. We streven ernaar om sporten bij ons plezierig en bevredigend te maken. Want als je plezier hebt tijdens het sporten, blijf je gemotiveerd.

 

We stellen onze Personal Trainers voor:

Bouke Wortman

Werkt al twintig jaar in het vak sport en bewegen en is door de jaren heen een allrounder geworden. Zijn expertise ligt bij Medische Training, Sportfysiologie, Sportrevalidatie, Redcord – en Balans Training, Sport specifiek hardlopen en reactie sporten zoals voetbal /tennis etc.

Nynke Oud

Speelster bij VC Sneek Dames 1. Heeft een passie om mensen in beweging te brengen, fysiek (en mentaal) uit te dagen en samen grenzen op te zoeken en te verleggen.

Niels Heitbrink

Al meer dan vijftien jaar actief in de fitness & sportbranche. Zijn specialisatie ligt met name op het gebied van krachttraining.

Bekijk ons volledige team van specialisten hier!

 

Voordeling aanbod voor pakketten

We bieden verschillende personal trainings pakketten aan die scherp geprijsd zijn. Meer informatie kun je vinden op deze pagina.

 

KICK-START GOUD

  • 12 sessies (12 weken)
  • 1  x per week Personal Training sessie
  • 1 x per week zelfstandig Sport Actief fitness in onze gym
  • Gratis intake
  • Leefstijl- coaching en ondersteuning
  • Trainings- en voedingsapp ter ondersteuning
  • Resultaatgericht
  • Optioneel (online coachsessie) 2 x 30 min

 

Prijs pp = €595,-

KICK-START ZILVER

  • 10 sessies (10 weken)
  • 1 x per week Personal Training sessie
  • 1 x per week zelfstandig Sport Actief fitness in onze gym
  • Gratis intake
  • Leefstijl- coaching en ondersteuning
  • Trainings- en voedingsapp te ondersteuning
  • Resultaat gericht
  • Optioneel (online coachsessie) 1 x 30 min

 

Prijs pp =  €495,-

KICK-START BRONS

  • 8 sessies (8 weken)
  • 1 x per week Personal Training sessie
  • 1 x per week zelfstandig Sport Actief fitness in onze gym
  • Gratis intake
  • Trainings- en voedingsapp ter ondersteuning
  • Resultaat gericht

 

Prijs pp = €395,- 

Gratis proefles

Ben je geïnteresseerd in Personal training? Meld je dan gelijk aan voor een proefles. Tijdens deze proefles gaan we samen 30 minuten trainen en praten over je doelen en hoe wij je daarbij kunnen ondersteunen.

Lees hier nog meer
Nieuws en blogs

Fysiotherapie

Voorkeurshouding bij baby’s

Blog:Voorkeurshouding bij baby’s Rond de 8 weken zie je bij jullie baby ineens een lichte afvlakking bij het hoofdje. Het lijkt net alsof het hoofdje aan de rechterkant platter wordt…. Ook kijkt jullie

Lees verder
Sport

Zomerstopactie!

Fysio-Actief:Zomerstop actie! Blijf in topvorm tijdens de zomerstop! Terwijl de zomer nadert, maken sportclubs zich klaar voor een welverdiende pauze na een seizoen vol actie. Maar het is belangrijk om fit te blijven,

Lees verder
Fysiotherapie

Wat is een chronisch bekkenpijn?

Blog:Wat is een chronisch bekkenpijn? Chronische bekkenpijn is pijn in het buik-en bekkengebied die langer dan 6 maanden bestaat. Het komt voor bij mannen en vrouwen en kan vervelende klachten geven. Bij het

Lees verder
Ouderen fysiotherapie Senioren fitness
Sport

Krachttraining voor ouderen

Blog:Krachttraining voor ouderen Voldoende lichaamsbeweging is belangrijk voor iedereen, maar nog net een beetje extra belangrijk voor ouderen. Het advies is om minimaal een half uur per dag te bewegen. Het liefst iedere

Lees verder
Sport

Personal training bij Fysio-Actief

Blog:Personal training bij Fysio-Actief In dit blog vertellen we je alles over de voordelen van personal training bij Fysio-Actief. Of je nu net begint met sporten of al ervaring hebt en wat extra

Lees verder