Nieuwsbrief Sport-Actief

m

Beste sporter,

Waarschijnlijk heeft iedereen het gisteravond wel gevolgd; de lockdown duurt nog zeker drie weken langer. Dit betekent dat we helaas tot 9 februari de deuren van onze sportzalen gesloten moeten houden. Wij vinden dit uiteraard heel jammer, maar begrijpen de maatregelen ook.

Live Workouts

Tot die tijd houden wij jullie graag actief met bijvoorbeeld een persoonlijk schema, of met onze live workouts. Elke maandag- en woensdagavond staan er twee trainers voor jullie klaar, die een pittige training geven. Deze zijn live te volgen via Instagram (https://www.instagram.com/fysioactiefsport/?hl=nl). De trainers vinden het natuurlijk super leuk om steeds meer leden te zien aanhaken, dus doe lekker mee! Komt het moment niet uit? Dan zijn de filmpjes altijd terug te vinden op ons youtube kanaal (https://www.youtube.com/channel/UCwnbtU-105BH2n38oPFZwDw) of als training in onze gloednieuwe app. Klik hiervoor op de tegel ‘workouts’. Een goede reden om ook eens in de app te kijken!

De nieuwe app

Over de nieuwe app gesproken; we zien dat al best veel mensen hun account geactiveerd hebben en daar zijn we heel blij mee! Via de app kunnen we ook nieuwsberichten plaatsen en jullie actief op de hoogte houden van alles wat we kwijt willen. We zullen dus minder e-mails versturen en meer berichten plaatsen. Het is mede daarom echt wel de moeite waard om uw account te activeren en de app te installeren! We kunnen ons voorstellen dat de verstuurde activatiemail inmiddels niet meer terug te vinden is, dus bij deze nogmaals de tekst en links uit die mail:

Klik op de link hieronder om je nu aan te melden.
https://fysioactief.virtuagym.com/signup/invite/23399619-uDtXYyVVFBCm9BpXiweX

Na het activeren van je account kan je de online begeleidingsomgeving bezoeken op https://fysioactief.virtuagym.com/

Je kunt bovendien onze mobiele apps voor Android en iPhone hier downloaden (zorg dat je eerst je account activeert om hier vervolgens mee in te loggen in de app): https://fysioactief.virtuagym.com/user/apps/mobile-apps

Het account activeren doet u door gebruik te maken van het e-mailadres dat bij ons bekend is en zelf een wachtwoord aan te maken.

Incasso

In de maand januari is geen incasso uitgevoerd. Als we inderdaad 9 februari weer open mogen, zal er per februari wel weer worden geïncasseerd. We hopen op uw begrip hiervoor. Mocht de lockdown langer duren, dan komen we hier uiteraard bij u op terug.

Met heel hartelijke groet,

Team Sport-Actief

Alles in strijd voor jouw bewegingsvrijheidMaak een afspraak