Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Niels Heitbrink Sport-Actief – Fitness

Wij stellen
aan u voor

Niels Heitbrink Sport-Actief – Fitness

Mijn Naam is Niels Heitbrink. Sinds oktober 2020 ben ik werkzaam bij Fysio-Actief waar ik het team van Sport Actief Fitness versterk als fitness / personal trainer.

Vanuit mijn opleiding CIOS is mijn passie ontstaan voor de krachtsport. Inmiddels ben ik al meer dan tien jaar actief als fanatiek krachtsporter en daarnaast heb ik al een aantal jaar ervaring als fitness trainer. De kennis en ervaring die ik nu al heb, deel ik graag met de sporters bij Fysio-Actief.

Ik vind het geweldig om mensen te motiveren, te inspireren en te begeleiden in de sport. Om bijvoorbeeld hiermee een gezondere of actievere levensstijl te creëren. Of het juist voorkomen / verminderen van eventuele lichamelijke klachten. Elke mens is anders en heeft een eigen doelstelling die hij of zij wil behalen. Het is daarom altijd weer een uitdaging om een bijpassend plan te maken. Ik ga deze uitdaging graag voor jullie aan!

Na mijn CIOS opleiding heb ik de HBO opleiding Communicatie & Multimedia Design afgerond. Ik ondersteun daarom ook bij communicatie & marketing werkzaamheden naast mijn functie als trainer.

Met sportieve groet,
Niels Heitbrink

  • (Personal) Trainer Sport-Actief
  • Communicatie & Marketing
  • Websitebeheerder