Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Fysio-Actief Sportzaal Joure
Fysio-Actief Sportzaal Joure

Leefstijl & Preventie

Leefstijl & Preventie
Duurzaam van je klachten af

Bij Fysio-Actief streven we ernaar om zoveel mogelijk mensen duurzaam van hun klachten af te helpen. Een gezonde leefstijl draagt hier aan bij. De hoeveelheid stress in je leven, je eetpatroon, het aantal uren dat je slaapt; het kan allemaal een rol spelen bij het ontstaan of verergeren van je klachten. Daarom richten wij ons niet alleen op de klacht, maar kijken wij ook naar het totaalbeeld. Wij helpen je gezond te leven en zo fysieke ongemakken te voorkomen. Daarnaast kun je ook bij ons preventie aan je leefstijl werken.

 

Leefstijlcoaching

Leefstijlcoaching en persoonlijke begeleiding bij Fysio-Actief. Als je ‘iets’ aan je gezondheid wilt doen of wilt voorkomen dat lichamelijke ongemakken of klachten terug komen of zich juist ontwikkelen dan heb je baat bij een gezonde levensstijl.

 

Gecombineerde leefstijl interventie (GLI)

Ondersteuning bij het veranderen van je leefstijl. Fysio-Actief biedt de mogelijkheid om het COOL programma te volgen. Het programma, dat wordt gegeven door onze leefstijlcoach, duurt twee jaar en bestaat uit een combinatie van groepsbijeenkomsten en individuele gesprekken. Tijdens de bijeenkomsten staan alle factoren met betrekking tot leefstijl centraal; zoals voeding, beweging, slaap, stress en ontspanning. Meer informatie over de GLI.

 

Yin Yoga

Yin Yoga lessen richten zich op het creëren van ruimte in je bindweefsel en je gewrichten. Door een houding lang aan te houden (en niet te bewegen zoals bij actievere vormen van Yoga) bereik je het stugge bindweefsel. Je bindweefsel speelt een grote rol bij hoe lekker je in vel zit.