fbpx
Leefstijl

Leefstijl

Bij Fysio-Actief streven we ernaar om zoveel mogelijk mensen duurzaam van hun klachten af te helpen. Een gezonde leefstijl draagt hier aan bij. De hoeveelheid stress in je leven, je eetpatroon, het aantal uren dat je slaapt; het kan allemaal een rol spelen bij het ontstaan of verergeren van je klachten. Daarom richten wij ons niet alleen op de klacht, maar kijken wij ook naar het totaalbeeld. Wij helpen je gezond te leven en zo vele fysieke ongemakken te voorkomen.

Omdat veel mensen wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken bieden wij leefstijlcoaching aan. We gaan samen met jou oude patronen doorbreken, om zo een gezonde levensstijl te bereiken en een gezond gewicht te behouden. Onze leefstijlcoaches stimuleren en motiveren en zorgen dat je inzicht krijgt in je eigen patronen. Zij helpen je met het maken van een passend plan en laten je zien dat je dagelijks aan een gezonde levensstijl kunt werken. Zij helpen je met de veranderingen in jouw voeding- en beweegpatroon en het inbouwen van voldoende ontspanningsmomenten.

Diensten
Sport Actief, fitness
Medifit
Leefstijlcoaching
Voedingsadvies
Personal training
Balans training – groepslessen
Ruiterfit
Yoga
Ontspannings- en ademhalingsoefeningen
In verbinding

Greetje Rinia - SportActief

“De benadering is zeer persoonlijk en de medewerkers zijn erg betrokken bij hun klanten. Door de trainingen bij Fysio-Actief kan ik beter functioneren en weer doen wat ik graag wil doen.”

Lees het verhaal van Greetje Rinia

Volop bewegingsvrijheid? Wij helpen je graag verder!Maak een afspraak