Bekkenbodemcheck

m

Bekkenbodemcheck met de app

Ben jij in de afgelopen negen maanden bevallen en benieuwd hoe het met jouw bekkenbodemspier ervoor staat? Vul dan de bekkenbodemcheck in!

De bekkenbodemcheck is bedoeld voor recent bevallen vrouwen (in de afgelopen 9 maand) die willen weten wat risico is op bekken(bodem)klachten na de bevalling. Minder recent bevallen kunnen de vragenlijst ook invullen, maar zullen hun bevallingsdatum moeten aanpassen naar binnen de afgelopen negen maand.

 De check geeft voor urineverlies, verlies van ontlasting, bekken(bodem)pijn en verzakkingsklachten een indicatie hoeveel kans je hebt om in de toekomst deze klachten te ontwikkelen, dan wel dat bestaande klachten blijven zonder de hulp van fysiotherapie.

Bij een groene indicatie heb je een laag risico. In dat geval krijg je extra informatie via informatiefolders op de website aangeboden. Oranje geeft aan dat er een verhoogd risico is op klachten, bekkenfysiotherapie wordt geadviseerd. Rood betekent dat je klachten hebt, waarbij bekkenfysiotherapie aanbevolen wordt.

Wil je weten hoe het met jouw bekken(bodem) ervoor staat? 

Kijk op www.bekkenbodemcheck.nl of scan de QR-code.

 

Bekkenbodemcheck

Alles in strijd voor jouw bewegingsvrijheidMaak een afspraak