fbpx

Een compleet aanbod in fysiotherapie.

Iedere klacht heeft zijn eigen, specifieke aandacht nodig.
Onze fysiotherapeuten zijn zeer divers gespecialiseerd. We beschikken daarmee over een compleet aanbod aan behandelmethodes om elke klacht optimaal aan te pakken. Dienstverlening op maat! U kunt een afspraak maken bij de specialist die bij u past.

Fysiotherapie bij Fysio-Actief

Lichamelijke klachten kunnen verschillende oorzaken hebben. Soms is de oorzaak duidelijk zoals bijvoorbeeld na een val. Echter, soms ontstaan klachten geleidelijk en is de oorzaak niet helder.
In ieder geval heeft iedere klacht zijn eigen, specifieke aandacht nodig.

We streven naar een doelgerichte, resultaatgerichte aanpak. Het is er op gericht dat u de dingen van alle dag, uw sport, uw werk of uw hobby weer goed kunt uitvoeren.
De behandeling sluit aan bij het doel dat u wilt bereiken. Met onze professionele kennis en persoonlijk enthousiasme zullen we alles uit de kast halen om uw doelen te halen!

Bij Fysio-Actief bent u aan het juiste adres voor:
• Behandeling en/ of advies van klachten aan het bewegingsapparaat door de fysiotherapeut of manueeltherapeut
• Gerichte oefentherapie; individueel of in groepsverband
• Programma’s voor speciale doelgroepen zoals diabetes, COPD, overgewicht, oncologie en chronische pijn
• Preventieve diensten
• Leefstijlcoaching

Naast onze behandeltechnieken is ook oefentherapie bij ons een belangrijk onderdeel van de behandeling. Door de spierkracht, conditie, coördinatie en stabiliteit te trainen legt u een goede basis om herhaling van de klacht te voorkomen.
Trainingen vinden plaats in onze oefenzaal onder begeleiding van uw fysiotherapeut. Aanvullend krijgt u oefeningen en advies mee voor uw thuis-, werk- of sportsituatie.
Zo kunt u ook thuis verder werken aan uw herstel!

Wilt u na een behandeltraject bij Fysio-Actief blijven trainen dan kan dit op basis van een abonnement. De fysiotherapeut zal u dan doorverwijzen naar onze collega’s van Sport Actief.
De Sport-Actief trainingen worden gegeven door goed opgeleide, ervaren en enthousiaste trainers. Zij helpen u graag bij deze vervolgstap en stellen samen met u doelen op voor de trainingen. U krijgt een trainingsschema aangepast op uw wensen zodat u kunt gaan voor uw resultaat! De trainers begeleiden u op een persoonlijke, betrokken en gedreven manier. Doordat u doelgericht aan de slag gaat kunt u klachten in de toekomst voorkomen!

Volop bewegingsvrijheid? Wij helpen je graag verder!Maak een afspraak