Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Marco van der Tuin Sport-Actief – Fitness
Leefstijl & Preventie

Wij stellen
aan u voor

Marco van der Tuin Sport-Actief – Fitness
Leefstijl & Preventie

Mijn naam is Marco van der Tuin en werkzaam bij Fysio-Actief. Sport en bewegen geeft mij veel energie, deze passie wil ik graag delen met klanten van Fysio-Actief.  Als actief topsporter (marathonschaatsen Top-divisie) heb ik de nodige ervaring op gebied van fysieke en mentale training, afzien en doorzetten is voor mij niet onbekend. 

Mijn expertise heb ik opgedaan door de opleidingen CIOS en Sportkunde, hierdoor ben ik breed inzetbaar. Binnen de praktijk werkzaam als:  fitness trainer, personaltrainer en leefstijlcoach. 

Met veel plezier draag ik bij aan het verbeteren van uw gezondheid, passend bij uw situatie en doelstelling. Bent u beginnend sporter of actief op het hoogste niveau? Er is altijd een trainer die je kan ondersteunen naar jouw doel.

Het team van Fyio-Actief organiseert de beste zorg passend bij uw wensen. Door de interne samenwerking met trainers en therapeuten bent u binnen de praktijk snel geholpen. Zo kan u sporten en worden behandeld onder één-dak dit zorgt voor korte lijntjes.

Het gevoel dat u zich prettig voelt binnen Fysio-Actief en graag wil blijven werken aan fysieke- en mentale gezondheid lever ik graag een positieve bijdrage.

Tot snel op één van de locaties!

  • Trainer FysioSport / Sportcoach
  • Personaltrainer
  • Schaatsen/wielrennen
  • Balans en stabiliteitstraining
  • Leefstijlcoaching