Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Onderarmklachten – Sneek

Onderarmklachten - Sneek
Onderarmklachten of Carpaal Tunnel Syndroom

We bieden deze dienst centraal aan in Sneek.

Onze onderarmen en handen worden in het dagelijks leven behoorlijk belast, wat kan leiden tot problemen als gevolg van overbelasting. Dit wordt onder andere veroorzaakt door het veelvuldig gebruik van technologie, zoals telefoons, tablets en laptops/computers. Ook een te grote inspanning tijdens het sporten of op het werk komt vaak voor en kan bijdragen aan deze problemen.

 

Hoe uiten onderarmklachten zich?

  • Pijn in de elleboog, onderarm, pols en vingers
  • Verminderde kracht van de handen/vingers
  • Tintelingen in de vingers
  • Uitstralende pijn naar vingers, elleboog of bovenarm
  • Zwelling in de handen/polsen

 

Behandeling van onderarmklachten in Sneek

Tijdens de intake zal de fysiotherapeut met jou bespreken wat de oorzaak is van jouw klachten en welke behandelopties er beschikbaar zijn. Aangezien onze handen bijna onmisbaar zijn, zal de behandeling een combinatie zijn van behandeling en advies/coaching. Indien jouw klachten gerelateerd zijn aan jouw werk, kan de fysiotherapeut in overleg met de bedrijfsfysiotherapeut van Fysio-Actief in Sneek advies geven. Samen zullen zij bekijken of er eventuele ergonomische aanpassingen nodig zijn op de werkvloer.

 

Carpaal Tunnel Syndroom

Fysio-Actief heeft een unieke aanpak ontwikkeld voor het behandelen van het Carpaal Tunnel Syndroom (CTS), een veelvoorkomende oorzaak van arm- en handklachten. Met behulp van ons tractie-apparaat (Phystrac) kunnen we effectieve behandeling bieden en vaak een operatie voorkomen.

 

Specialisatie van Fysio-Actief in Sneek bij onderarmklachten

Heb jij onderarmklachten en ben je benieuwd welke behandeling het beste bij jou past? Meld je dan aan voor een intakegesprek in Sneek.

Lees hier nog meer
Nieuws en blogs

Ouderen fysiotherapie Senioren fitness
Sport

Krachttraining voor ouderen

Blog:Krachttraining voor ouderen Voldoende lichaamsbeweging is belangrijk voor iedereen, maar nog net een beetje extra belangrijk voor ouderen. Het advies is om minimaal een half uur per dag te bewegen. Het liefst iedere

Lees verder
Sport

Personal training bij Fysio-Actief

Blog:Personal training bij Fysio-Actief In dit blog vertellen we je alles over de voordelen van personal training bij Fysio-Actief. Of je nu net begint met sporten of al ervaring hebt en wat extra

Lees verder