Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Knieklachten – Sneek

Knieklachten - Sneek
Last van de knie? Of herstellende van een knieoperatie?

Beweeg je veel tijdens het sporten of heb je een baan waarbij je veel staat of op je knieën zit? Dan is de kans groot dat je uiteindelijk knieklachten ontwikkelt als gevolg van overbelasting. Deze klachten kunnen geleidelijk ontstaan, maar ook acuut als gevolg van een verstuiking, sportblessure of ongeval.

Gelukkig kan Fysio-Actief in Sneek je helpen om weer pijnvrij te bewegen en je te ondersteunen bij het herstellen van een knieoperatie.

Veel voorkomende knieklachten:

  • Pijn in of rond de knie
  • Moeite met staan, lopen en traplopen
  • Zwelling van de knie
  • Gevoel dat de knie instabiel is
  • Gevoel dat de knie op ‘slot’ zit
  • Problemen met strekken/buigen van de knie

 

Behandeling bij knieklachten in Sneek

Bij de eerste afspraak inventariseren we de oorsprong van je klachten. Dit doen we door middel van vragen stellen en een lichamelijk onderzoek uit te voeren. Vervolgens zullen we de diagnose bespreken en het behandelplan voorstellen, zodat we snel met jouw herstel kunnen beginnen. Meestal omvat het behandelplan een combinatie van behandeling, training en coaching.

 

Het specialisten team van Fysio-Actief in Sneek:

Wist je dat we diverse specialisaties in huis hebben?

 

Kan een afwijkende voetstand de klachten rond jouw knie veroorzaken? Dan maken we graag gebruik van de expertise van Suzanne Heldens van Podotherapie Friesland.

 

Wil je meer weten?

Lees hier nog meer
Nieuws en blogs

Ouderen fysiotherapie Senioren fitness
Sport

Krachttraining voor ouderen

Blog:Krachttraining voor ouderen Voldoende lichaamsbeweging is belangrijk voor iedereen, maar nog net een beetje extra belangrijk voor ouderen. Het advies is om minimaal een half uur per dag te bewegen. Het liefst iedere

Lees verder
Sport

Personal training bij Fysio-Actief

Blog:Personal training bij Fysio-Actief In dit blog vertellen we je alles over de voordelen van personal training bij Fysio-Actief. Of je nu net begint met sporten of al ervaring hebt en wat extra

Lees verder