Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Knieklachten – Sneek

Knieklachten - Sneek
Last van de knie? Of herstellende van een knieoperatie?

Beweeg je veel tijdens het sporten of heb je een baan waarbij je veel staat of op je knieën zit? Dan is de kans groot dat je uiteindelijk knieklachten ontwikkelt als gevolg van overbelasting. Deze klachten kunnen geleidelijk ontstaan, maar ook acuut als gevolg van een verstuiking, sportblessure of ongeval.

Gelukkig kan Fysio-Actief in Sneek je helpen om weer pijnvrij te bewegen en je te ondersteunen bij het herstellen van een knieoperatie.

Veel voorkomende knieklachten:

  • Pijn in of rond de knie
  • Moeite met staan, lopen en traplopen
  • Zwelling van de knie
  • Gevoel dat de knie instabiel is
  • Gevoel dat de knie op ‘slot’ zit
  • Problemen met strekken/buigen van de knie

 

Behandeling bij knieklachten in Sneek

Bij de eerste afspraak inventariseren we de oorsprong van je klachten. Dit doen we door middel van vragen stellen en een lichamelijk onderzoek uit te voeren. Vervolgens zullen we de diagnose bespreken en het behandelplan voorstellen, zodat we snel met jouw herstel kunnen beginnen. Meestal omvat het behandelplan een combinatie van behandeling, training en coaching.

 

Het specialisten team van Fysio-Actief in Sneek:

Wist je dat we diverse specialisaties in huis hebben?

 

Kan een afwijkende voetstand de klachten rond jouw knie veroorzaken? Dan maken we graag gebruik van de expertise van Suzanne Heldens van Podotherapie Friesland.

 

Wil je meer weten?

Lees hier nog meer
Nieuws en blogs

Fysiotherapie

Hoofdpijn en nekklachten: Een verband en behandeling

Blog:Hoofdpijn en nekklachten: Een verband en behandeling  Spanningshoofdpijn (Tension Type Headaches) Spanningshoofdpijn is een veelvoorkomende vorm van hoofdpijn die wordt gekenmerkt door een constante druk of spanning rondom het hoofd. Het kan aanvoelen

Lees verder
Leefstijl

Gezonder leven met een leefstijlcoach

Leefstijlcoaching:Gezonder leven met een leefstijlcoach! Een gezond gewicht heeft veel voordelen: meer energie en minder risico op bijvoorbeeld diabetes en hart- en vaatziekten. Heb je overgewicht en wil je daar wat aan doen?

Lees verder