Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Verhuizing Fysio-Actief van Kleinzand 169 naar Kleinzand 147-149

Sneek
Verhuizing Fysio-Actief van Kleinzand 169 naar Kleinzand 147-149

Er gaat iets veranderen in onze huisvesting in Sneek. Fysio-Actief gaat uitbreiden op de huidige locatie op Kleinzand 147-149. Hier wordt extra ruimte gecreëerd achter de huidige oefenzaal op de begane grond waardoor we uiteindelijk in zijn geheel terecht kunnen op 147-149. Dit zal in fases gaan. De exacte planning is nog niet bekend, maar wij zullen jullie op de hoogte houden. 

Dit wordt ongetwijfeld een tijd met hier en daar wat overlast. Uiteraard doen we ons best om ervoor te zorgen dat onze sporters en patiënten zo weinig mogelijk hinder ervaren.

Door de uitbreiding en verbouwing wordt het pand op 147-149 ruim genoeg en gaan alle behandelingen en trainingen plaatsvinden op deze vernieuwde locatie. Het pand op Kleinzand 169 zal uiteindelijk door Fysio-Actief niet meer gebruikt gaan worden. 

fysio actief sneek

Lees hier nog meer
Nieuws en blogs

Fysio-Actief-nieuws
Fysiotherapie

Chronische lage rugklachten

Blog:Chronische lage rugklachten Chronische lage rugklachten vormen een veelvoorkomend en hardnekkig probleem dat veel mensen treft. Deze aanhoudende pijn kan het dagelijkse leven ernstig verstoren en de kwaliteit van leven verminderen. Gelukkig biedt

Lees verder
Fysiotherapie

Schouderklachten: langdurig en complex

Blog:Schouderklachten: langdurig en complex Schouderklachten zijn vaak langdurige en complexe klachten! De kans is vrij groot dat het herstel langer duurt dan we aanvankelijk hopen. Feit is ook dat hoe langer de klacht

Lees verder