Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Zomerstopactie!

Fysio-Actief:
Zomerstop actie! Blijf in topvorm tijdens de zomerstop!

Terwijl de zomer nadert, maken sportclubs zich klaar voor een welverdiende pauze na een seizoen vol actie. Maar het is belangrijk om fit te blijven, zelfs tijdens de zomerstop. Daarom biedt Fysio-Actief een zomerstopactie aan, perfect voor sporters van alle disciplines om fit te blijven tijdens deze zomerperiode!

 

Waarom trainen tijdens de zomerstop?

De zomerstop is een traditie in veel sporten, waaronder voetbal, volleybal, korfbal en vele anderen. Het biedt atleten de gelegenheid om te rusten, blessures te herstellen en hun lichaam te resetten na een lang seizoen vol trainingen en wedstrijden. Hoewel rust cruciaal is voor herstel, kan volledig stoppen met trainen leiden tot verlies van kracht, conditie en techniek. Dit kan het begin van het nieuwe seizoen bemoeilijken en de kans op blessures vergroten.

Door te blijven trainen tijdens de zomerstop, kun je:

  1. Kracht en uithoudingsvermogen behouden: Regelmatige training helpt om de spieren actief te houden en kracht en uithoudingsvermogen te behouden, zodat je niet helemaal opnieuw hoeft te beginnen bij de start van het nieuwe seizoen.
  2. Blessures voorkomen: Door je lichaam actief te houden en te werken aan mobiliteit, flexibiliteit en stabiliteit, kun je blessures voorkomen die vaak voorkomen bij het hervatten van sportactiviteiten na een pauze.
  3. Sport specifieke krachttraining: Tijdens de zomerstop kun je gericht werken aan aspecten van je spel waar je tijdens het seizoen misschien niet genoeg tijd voor hebt. Met sport specifieke krachttraining bij Fysio-Actief kunnen we bijvoorbeeld extra focus leggen op sprongkracht, snelheid of reactievermogen.

Bij Fysio-Actief begrijpen we hoe belangrijk het is om actief te blijven, zelfs tijdens de zomerstop. Daarom bieden we een speciale zomerstop actie aan voor sportclubs waarmee we samenwerken. Onze ervaren trainers staan klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen. Voor €75,- kun je drie maanden bij ons komen sporten.

 

Wat bieden wij?

1. Op maat gemaakte trainingsprogramma’s: Of je nu je kracht, snelheid, lenigheid of technische vaardigheden wilt verbeteren, onze trainers ontwikkelen een programma dat perfect aansluit bij jouw doelen en behoeften.

2. Persoonlijke begeleiding: Bij ons train je in kleine groepen, waar onze ervaren trainers een specifiek schema opstellen dat aansluit bij jouw trainingsdoelen.

3. Mogelijkheid om twee keer per week te trainen op één van onze locaties: Dankzij de zomerstopactie kun je twee keer per week bij ons trainen op een van onze locaties in Sneek, Bolsward of Joure. Dit voor een voordeling tarief!

 

Voor wie is deze zomerstop actie?

Onze zomerstop actie is uitsluitend voor alle leden van sportverenigingen waarmee we samenwerken. 

 

Begin volgend seizoen met een voorsprong!

Waarom wachten tot het nieuwe seizoen begint om aan je spel te werken? Met de zomerstop actie van Fysio-Actief kun je deze zomer gebruiken om sterker, fitter en beter voorbereid terug te keren. Meld je vandaag nog aan via sportactief@fysio-actief.nl of bel naar 0515-434355.

 

*Met deze aanbieding kun je drie maanden sporten in de maanden mei tot en met september.

Lees hier nog meer
Nieuws en blogs

Fysiotherapie

Hoofdpijn en nekklachten: Een verband en behandeling

Blog:Hoofdpijn en nekklachten: Een verband en behandeling  Spanningshoofdpijn (Tension Type Headaches) Spanningshoofdpijn is een veelvoorkomende vorm van hoofdpijn die wordt gekenmerkt door een constante druk of spanning rondom het hoofd. Het kan aanvoelen

Lees verder
Leefstijl

Gezonder leven met een leefstijlcoach

Leefstijlcoaching:Gezonder leven met een leefstijlcoach! Een gezond gewicht heeft veel voordelen: meer energie en minder risico op bijvoorbeeld diabetes en hart- en vaatziekten. Heb je overgewicht en wil je daar wat aan doen?

Lees verder
Fysiotherapie

Voorkeurshouding bij baby’s

Blog:Voorkeurshouding bij baby’s Rond de 8 weken zie je bij jullie baby ineens een lichte afvlakking bij het hoofdje. Het lijkt net alsof het hoofdje aan de rechterkant platter wordt…. Ook kijkt jullie

Lees verder
Sport

Zomerstopactie!

Fysio-Actief:Zomerstop actie! Blijf in topvorm tijdens de zomerstop! Terwijl de zomer nadert, maken sportclubs zich klaar voor een welverdiende pauze na een seizoen vol actie. Maar het is belangrijk om fit te blijven,

Lees verder