Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,1

6 tips voor onze Sport-Actief app (Virtuagym)

Virtuagym-Fysio-ActiefFysio-Actief maakt gebruik van de Virtuagym app. Hiermee kunnen leden zich aanmelden voor de fitness lessen.
Maar wist je dat je nog veel meer kunt met deze app? Hieronder 6 tips voor het gebruik van onze Virtuagym app.

 

1. Schema in jullie app

De persoonlijke trainingsschema’s worden door de trainers aangemaakt in de Virtuagym app. Meestal printen we de schema’s voor je uit. Maar je kunt er ook voor kiezen om het schema via de telefoon te bekijken. Onze trainers kunnen jou een schema toewijzen zodat hij te zien is op jouw mobiel. Het voordeel hiervan is dat er een oefening animatie bijgevoegd is. Zo kun je altijd bekijken hoe een bepaalde oefening moet worden uitgevoerd.

2. Onze workouts

Wist je dat onze trainers verschillende schema’s hebben gemaakt die je kunt bekijken? Deze kun je vinden onder de knop “workouts”. Dit kunnen schema’s zijn voor in de sportschool maar ook voor thuis. Zelfs onze live workouts kun je hier terugvinden.

3. Meten is weten

We kunnen verschillende metingen / testen toevoegen aan jouw account. Hiermee kunnen we goed monitoren hoe het gaat met jouw trainingsdoelen. Deze gegevens kun je zelf ook overzichtelijk terugvinden in de app.

4. De voedingsapp

Wist je dat Virtuagym ook een specifieke voeding app heeft. Deze heet “food”. Hierbij kun je jouw dagelijkse voeding in noteren en bijhouden. Is er een trainingsdoel toegevoegd aan jouw account? Dan wordt de food app hieraan gekoppeld. Ben je niet bekend met het bijhouden van je eetpatroon? Misschien wel eens leuk om hier mee aan de slag te gaan via deze app. Het wordt overzichtelijk weergegeven.

5. Koppelingen

Verschillende apps kunnen gesynchroniseerd worden met Virtuagym. Bijvoorbeeld de bekende stappenteller. De app kan deze activiteit uitlezen en toevoegen aan je dagelijkse activiteitniveau in jouw voedingsschema.

6. Zeg eens hallo!

Er is ook community(knop) board waar alle leden en onze trainers op kunnen schrijven. Zeg eens hallo en vertel hoe het gaat met jouw trainingsdoelen. Of heb je vragen? Dan kun je die hier ook kwijt. Zowel mede sporters als trainers kunnen deze dan voor jou beantwoorden.

 

Lees hier nog meer
Nieuws en blogs

Sport

Leven met een gastric bypass

Sporter in BeeldLeven met een gastric bypass In dit blog vertelt Lalita de Ruiter-Potma hoe het is om te leven met een gastric bypass (maagverkleining). Lalita traint regelmatig in de sportzaal van Fysio-Actief

Lees verder
Kinderfysiotherapie - fysio-actief, Sneek, Bolsward, Joure
Fysiotherapie

Ontwikkeling kindervoet

KinderfysiotherapieOntwikkeling Kindervoet Eén van de mijlpalen van je kind is het proberen te lopen. Wanneer kinderen beginnen met lopen ontwikkelen ze de spieren en de stand van hun voeten, omdat ze hun voeten

Lees verder
stoelyoga
Sport

Stoelyoga voor Parkinson Patiënten

Stoelyoga voor ParkinsonStoelyoga voor Parkinsonpatiënten: Een zittende weg naar beweging en welzijn Parkinson is een neurologische aandoening die samenhangt met motorische problemen zoals stijfheid, beven en evenwichtsproblemen. Voor mensen die leven met Parkinson

Lees verder