fbpx
Sport

Sportfysiotherapie

Welke sport je ook beoefent, op welk niveau of op welke leeftijd dan ook, je kunt altijd geblesseerd raken.

Onze sportfysiotherapeuten staan voor je klaar om je op een snelle en verantwoorde manier te revalideren tot op je oorspronkelijke sportniveau. Zij begrijpen dat sporten belangrijk voor je is. De sportfysiotherapeuten van Fysio-Actief analyseren wat jouw lijf nodig heeft om jouw sport te kunnen uitvoeren en snappen welke factoren een rol spelen bij blessures.
De therapie richt zich niet alleen op het herstel van de geblesseerde spieren, pezen, banden en/of gewrichten. Onze aanpak is maatwerk en we kijken vooral naar wat jij nodig hebt om weer optimaal te kunnen presenteren.

Heb je klachten? Wij behandelen diverse klachten en blessures. Meer informatie vind je op onze pagina klachten. Of wil je meer weten over een specifieke behandeling? Kijk dan eens bij de behandelingen wij bieden.

Sport Actief

Naast de sportfysiotherapie kun je bij ons ook fitnessen onder begeleiding van een professionele instructeur die altijd in de zaal aanwezig is.
Je krijgt een op maar gemaakt trainingsschema en kunt snel met je vragen bij ons terecht. Tijdens je trainingen bij Sport Actief geven zij jou tips en adviezen om je oefeningen efficiënter uit te voeren en letten mee op je houding.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Sport Actief? Kijk dan eens op onze Sport Actief pagina.

Wibrand Koster - Voetballer

“Je kunt altijd snel terecht bij Fysio-Actief en ze zijn flexibel in hun mogelijkheden. Ik word goed begeleid: de fysiotherapeuten hebben veel kennis en weten mij goed uit te leggen waarom ik bepaalde dingen moet doen. Ik word gemotiveerd en uitgedaagd; ze gaan een stapje verder dan ik zelf zou durven.
”

Lees het verhaal van Wibrand

Alles in strijd voor jouw bewegingsvrijheidMaak een afspraak