Persoonlijk begeleid en op maat sporten

Houd uw conditie op peil, voorkom blessures of blijf trainen na een medisch traject bij Sport Actief!

Sporten op een actieve en verantwoorde manier kan op abonnementsbasis bij Sport Actief van Fysio-Actief. Met een persoonlijk schema en onder leiding van gespecialiseerde trainers, in een goede sfeer, kleinschalige en prettige omgeving. Uw trainer meet regelmatig uw voortgang en als er sprake is van lichamelijk ongemak staan onze fysiotherapeuten klaar voor advies en begeleiding.

Individuele trainingsprogramma’s

Het trainingsprogramma wordt opgesteld en begeleid door onze gespecialiseerde en professionele fitheidtrainers en fysiotherapeuten. Zij nemen eerst een persoonlijke intake* en een aantal testen af, waarna op basis van uw niveau uw persoonlijke doelstellingen worden geformuleerd. Uw programma bestaat uit een combinatie van kracht, conditie en balans.

*De intakekosten bedragen eenmalig €25,70. Er gelden geen intakekosten als uw abonnement aansluit op een medisch traject bij Fysio-Actief.

Vraag een gratis proefles aan!

Tarieven

De actuele tarieven vind je in ons tarievenoverzicht.

Trainingstijden 2019

Personal Training

Naast het reguliere Sport-Actief abonnement is het mogelijk om individueel of in kleine groepen te sporten onder leiding van onze personal trainer. Met extra begeleiding werkt u aan uw gestelde gezondheidsdoelen. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Bedrijfsfitness

Via het Nationaal Bedrijfsfitness Plan kunt u met gemiddeld 40% belasting-voordeel fitnessen bij Fysio-Actief in Sneek, Bolsward en Joure.  Zo is fitness niet alleen leuk en gezond, maar ook betaalbaar! Actief zijn en veel bewegen zorgt ervoor dat u zich gezond en fit voelt.

Fysio-Actief is aangesloten bij de organisatie Bedrijfsfitness Nederland. Indien uw werkgever of zorgverzekeraar een bedrijfsfitnessregeling heeft afgesloten met deze organisatie, dan kunt u als medewerker of verzekerde terecht bij Fysio-Actief! Informeer bij uw werkgever naar de mogelijkheden.

Neem contact op voor meer informatie over onze verschillende programma’s.