Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,1

Manuele therapie in Joure

Manuele therapie in
Joure

Een slecht functionerend gewricht kan diverse klachten veroorzaken. Manuele therapie kan hierbij uitkomst bieden. Onze manuele therapeuten in Joure richten zich op het verbeteren van de werking van jouw gewrichten. Ook wordt er aandacht besteed aan jouw houding en bewegingspatronen gedurende het behandelproces.

 

Wanneer manuele therapie?

Verschillende klachten kunnen worden behandeld door onze manueel therapeuten in Joure, zoals:

 

Resultaatgericht

Bij Fysio-Actief in Joure staat resultaatgerichte zorg centraal. Onze manueel therapeuten maken gebruik van mobilisaties en eventueel manipulaties tijdens de behandeling. De effecten van manuele therapie zijn vaak snel waarneembaar: spieren en gewrichten bewegen soepeler en de pijn neemt af. Onze therapeuten in Joure geven daarnaast praktische oefeningen en adviezen mee, zodat je thuis verder kunt werken aan je herstel.

 

Afspraak maken voor manuele therapie?

Twijfel je of manuele therapie de juiste behandeling is voor jouw gewrichtsproblemen? Kom dan langs voor een intakegesprek en laat onze therapeuten je adviseren.

Lees hier nog meer
Nieuws en blogs

Sport

Leven met een gastric bypass

Sporter in BeeldLeven met een gastric bypass In dit blog vertelt Lalita de Ruiter-Potma hoe het is om te leven met een gastric bypass (maagverkleining). Lalita traint regelmatig in de sportzaal van Fysio-Actief

Lees verder
Kinderfysiotherapie - fysio-actief, Sneek, Bolsward, Joure
Fysiotherapie

Ontwikkeling kindervoet

KinderfysiotherapieOntwikkeling Kindervoet Eén van de mijlpalen van je kind is het proberen te lopen. Wanneer kinderen beginnen met lopen ontwikkelen ze de spieren en de stand van hun voeten, omdat ze hun voeten

Lees verder