Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Manuele therapie in Joure

Manuele therapie in
Joure

Een slecht functionerend gewricht kan diverse klachten veroorzaken. Manuele therapie kan hierbij uitkomst bieden. Onze manuele therapeuten in Joure richten zich op het verbeteren van de werking van jouw gewrichten. Ook wordt er aandacht besteed aan jouw houding en bewegingspatronen gedurende het behandelproces.

 

Wanneer manuele therapie?

Verschillende klachten kunnen worden behandeld door onze manueel therapeuten in Joure, zoals:

 

Resultaatgericht

Bij Fysio-Actief in Joure staat resultaatgerichte zorg centraal. Onze manueel therapeuten maken gebruik van mobilisaties en eventueel manipulaties tijdens de behandeling. De effecten van manuele therapie zijn vaak snel waarneembaar: spieren en gewrichten bewegen soepeler en de pijn neemt af. Onze therapeuten in Joure geven daarnaast praktische oefeningen en adviezen mee, zodat je thuis verder kunt werken aan je herstel.

 

Afspraak maken voor manuele therapie?

Twijfel je of manuele therapie de juiste behandeling is voor jouw gewrichtsproblemen? Kom dan langs voor een intakegesprek en laat onze therapeuten je adviseren.

Lees hier nog meer
Nieuws en blogs

Fysiotherapie

Wat is een chronisch bekkenpijn?

Blog:Wat is een chronisch bekkenpijn? Chronische bekkenpijn is pijn in het buik-en bekkengebied die langer dan 6 maanden bestaat. Het komt voor bij mannen en vrouwen en kan vervelende klachten geven. Bij het

Lees verder
Ouderen fysiotherapie Senioren fitness
Sport

Krachttraining voor ouderen

Blog:Krachttraining voor ouderen Voldoende lichaamsbeweging is belangrijk voor iedereen, maar nog net een beetje extra belangrijk voor ouderen. Het advies is om minimaal een half uur per dag te bewegen. Het liefst iedere

Lees verder