fbpx

Manuele therapie in Joure

Bent u op zoek naar een manueel therapeut in Joure? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze manueel therapeuten in Joure hebben veel ervaring met het verhelpen van diverse klachten. Na een intakegesprek en een lichamelijk onderzoek kunnen wij vaststellen of manuele therapie voor u de juiste oplossing is.

Welke klachten behandelen onze manueel therapeuten in Joure?

Veel voorkomende klachten die onze manuele therapeuten in Joure behandelen zijn:

  • Hoofd- en nekpijn
  • Nek- en schouderklachten
  • Klachten hoog in de rug
  • Lage rugklachten
  • Artrose van de heup

Wat bij bovenstaande klachten opvalt is dat de manueel therapeut vooral klachten aan de wervelkolom, armen en benen behandeld. Over het algemeen is manuele therapie geschikt voor klachten die naast pijn ook betrekking hebben om de bewegingsbeperken van één of meerdere gewrichten.

Ook kan het zijn dat uw gewrichten een te hoge beweeglijkheid hebben. Deze beweeglijkheid kan leiden tot instabiliteit en andere klachten. Dit wordt ook wel “hypermobiliteit” genoemd. Door een manueel therapeut in Joure te bezoeken kunt u met specifieke technieken uw spieren sterker maken zodat uw gewrichten stabieler worden.

Uitgebreide faciliteiten
Kijkt verder dan jouw klacht
Reactie binnen 1 werkdag

Wat kost een manuele therapeut in Joure?

De kosten van een manueel therapeut in joure bij Fysio-Actief vind je terug op ons tarievenoverzicht. Een behandeling door één van onze therapeuten valt onder de aanvullende verzekering. Het aantal behandelingen dat vergoed wordt hangt af van uw pakket. Raadpleeg uw polisvoorwaarden om te zien hoeveel behandelingen door uw zorgverzekeraar vergoed worden.

Alles in strijd voor jouw bewegingsvrijheidMaak een afspraak