Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,1

Manuele Therapie – Bolsward

Manuele therapie in
Bolsward

Niet goed functionerende gewrichten kunnen diverse klachten veroorzaken. In zulke gevallen kan manuele therapie de oplossing bieden. Het doel van de manuele therapeut is namelijk om jouw gewrichten beter te laten functioneren. Tijdens de behandeling in Bolsward wordt tevens aandacht besteed aan jouw houding en bewegingspatronen.

 

Wanneer manuele therapie?

Onze manueel therapeuten in Bolsward zijn gespecialiseerd in de behandeling van diverse klachten, zoals:

 

Resultaatgericht

Bij Fysio-Actief in Bolsward is onze aanpak gericht op het behalen van resultaten. Onze manueel therapeuten gebruiken tijdens de behandeling mobilisaties en eventueel manipulaties. De effecten van manuele therapie zijn doorgaans snel merkbaar: je spieren en gewrichten bewegen soepeler en de pijn neemt af. Naast de manuele behandeling geven onze therapeuten in Bolsward ook praktische oefeningen en adviezen mee, zodat je thuis verder kunt werken aan je herstel.

 

Afspraak maken voor manuele therapie?

Wil je weten of manuele therapie een geschikte behandelmethode is voor jou? Maak dan een afspraak bij Fysio-Actief in Bolsward voor een intakegesprek.

Lees hier nog meer
Nieuws en blogs

Sport

Leven met een gastric bypass

Sporter in BeeldLeven met een gastric bypass In dit blog vertelt Lalita de Ruiter-Potma hoe het is om te leven met een gastric bypass (maagverkleining). Lalita traint regelmatig in de sportzaal van Fysio-Actief

Lees verder
Kinderfysiotherapie - fysio-actief, Sneek, Bolsward, Joure
Fysiotherapie

Ontwikkeling kindervoet

KinderfysiotherapieOntwikkeling Kindervoet Eén van de mijlpalen van je kind is het proberen te lopen. Wanneer kinderen beginnen met lopen ontwikkelen ze de spieren en de stand van hun voeten, omdat ze hun voeten

Lees verder