Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Manuele Therapie – Bolsward

Manuele therapie in
Bolsward

Niet goed functionerende gewrichten kunnen diverse klachten veroorzaken. In zulke gevallen kan manuele therapie de oplossing bieden. Het doel van de manuele therapeut is namelijk om jouw gewrichten beter te laten functioneren. Tijdens de behandeling in Bolsward wordt tevens aandacht besteed aan jouw houding en bewegingspatronen.

 

Wanneer manuele therapie?

Onze manueel therapeuten in Bolsward zijn gespecialiseerd in de behandeling van diverse klachten, zoals:

 

Resultaatgericht

Bij Fysio-Actief in Bolsward is onze aanpak gericht op het behalen van resultaten. Onze manueel therapeuten gebruiken tijdens de behandeling mobilisaties en eventueel manipulaties. De effecten van manuele therapie zijn doorgaans snel merkbaar: je spieren en gewrichten bewegen soepeler en de pijn neemt af. Naast de manuele behandeling geven onze therapeuten in Bolsward ook praktische oefeningen en adviezen mee, zodat je thuis verder kunt werken aan je herstel.

 

Afspraak maken voor manuele therapie?

Wil je weten of manuele therapie een geschikte behandelmethode is voor jou? Maak dan een afspraak bij Fysio-Actief in Bolsward voor een intakegesprek.

Lees hier nog meer
Nieuws en blogs

Fysio-Actief-nieuws
Fysiotherapie

Chronische lage rugklachten

Blog:Chronische lage rugklachten Chronische lage rugklachten vormen een veelvoorkomend en hardnekkig probleem dat veel mensen treft. Deze aanhoudende pijn kan het dagelijkse leven ernstig verstoren en de kwaliteit van leven verminderen. Gelukkig biedt

Lees verder