Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Heupklachten – Sneek

Heupklachten - Sneek
Heb jij last van heupklachten?

Voel jij vaak pijn in je lies, bil of bovenbeen? Mogelijk is dit gerelateerd aan een aandoening van het heupgewricht en/of de omliggende weefsels. Fysiotherapie kan vaak uitkomst bieden. Ben je kort geleden geopereerd aan je heup? Dan helpen we je graag bij je revalidatie in Sneek.

Overbelasting door bijvoorbeeld staande beroepen of bepaalde sporten, slijtage, een afwijkend looppatroon of spierzwakte zijn mogelijke oorzaken van heupklachten. Zelfs een simpele verstapping of een val kan heuppijn veroorzaken.

 

Wat zijn herkenbare problemen bij heupklachten?

Bij de volgende symptomen is de oorzaak vaak te vinden in de heupen:

  • Pijn rond de heup, onderrug, bil of lies
  • Uitstralende pijn naar de rug of het bovenbeen
  • Verminderde kracht in het been
  • Pijn en/of veel moeite met opstaan en (trap)lopen
  • Moeite met buigen, strekken of draaien van de heup

 

Hoe kunnen we helpen in Sneek?

Samen met onze fysiotherapeut ga je op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. Er wordt uitgebreid gesproken over jouw ervaringen en er wordt een grondig lichamelijk onderzoek uitgevoerd. Op basis hiervan krijg je advies over de behandeling en/of oefeningen die voor jou het meest geschikt zijn.

Voor heupklachten heeft Fysio-Actief in Sneek een team van specialisten:

Is een afwijkende stand van de voeten mogelijk de oorzaak van jouw heupklachten? Dan schakelen we, in overleg met jou, de expertise van Suzanne Heldens van Podotherapie Friesland in. 

Heb je interesse?

Meld je via de onderstaande knop aan voor een intake.

Lees hier nog meer
Nieuws en blogs

Fysiotherapie

Hoofdpijn en nekklachten: Een verband en behandeling

Blog:Hoofdpijn en nekklachten: Een verband en behandeling  Spanningshoofdpijn (Tension Type Headaches) Spanningshoofdpijn is een veelvoorkomende vorm van hoofdpijn die wordt gekenmerkt door een constante druk of spanning rondom het hoofd. Het kan aanvoelen

Lees verder
Leefstijl

Gezonder leven met een leefstijlcoach

Leefstijlcoaching:Gezonder leven met een leefstijlcoach! Een gezond gewicht heeft veel voordelen: meer energie en minder risico op bijvoorbeeld diabetes en hart- en vaatziekten. Heb je overgewicht en wil je daar wat aan doen?

Lees verder