Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Enkel- Voetklachten – Joure

Enkel en voetklachten - Joure
Fysiotherapie, ook bij enkel- en voetklachten

Een ongeluk zit in een klein hoekje en het kan zo zijn dat je last krijgt van je enkel of voet. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren tijdens het sporten door een kleine misstap of doordat je per ongeluk een traptrede mist. Daarnaast zijn er ook klachten die geleidelijk ontstaan, vaak als gevolg van de belasting van het hele been.

Als je klachten hebt in de voet- of enkelregio, ben je bij ons in Bolsward aan het juiste adres. Onze fysiotherapeut zal grondig onderzoeken hoe we jou het beste kunnen helpen. Samen stellen we vervolgens een behandelplan op, zodat je snel kunt beginnen met herstellen. Het behandelplan hangt af van het eindresultaat dat jij voor ogen hebt. Wil je bijvoorbeeld weer normaal kunnen lopen, of wil je weer fanatiek gaan voetballen met vrienden? Dit bepaalt mede hoe we jou gaan behandelen.

 

Welke enkel- en voetklachten herken je?

  • Pijn in de voet/enkel
  • Uitstralende pijn naar de tenen of onderbeen
  • Problemen met het bewegen van de voet/enkel
  • Verminderde kracht/stabiliteit (omzwikken) van de enkel/voet
  • Zwelling in de voet/enkel
  • Problemen met lopen/staan

We helpen je in Joure graag om weer pijnvrij in beweging te komen!

 

Bij enkel- en voetklachten hebben wij verschillende specialisaties in Joure

We kunnen Suzanne Heldens van Podotherapie Friesland inschakelen, als we denken dat een afwijkende stand van de voeten te maken heeft met jouw klachten. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg met jou. 

 

Meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op voor een intake.

Lees hier nog meer
Nieuws en blogs

Fysiotherapie

Hoofdpijn en nekklachten: Een verband en behandeling

Blog:Hoofdpijn en nekklachten: Een verband en behandeling  Spanningshoofdpijn (Tension Type Headaches) Spanningshoofdpijn is een veelvoorkomende vorm van hoofdpijn die wordt gekenmerkt door een constante druk of spanning rondom het hoofd. Het kan aanvoelen

Lees verder
Leefstijl

Gezonder leven met een leefstijlcoach

Leefstijlcoaching:Gezonder leven met een leefstijlcoach! Een gezond gewicht heeft veel voordelen: meer energie en minder risico op bijvoorbeeld diabetes en hart- en vaatziekten. Heb je overgewicht en wil je daar wat aan doen?

Lees verder