Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Enkel- Voetklachten – Joure

Enkel en voetklachten - Joure
Fysiotherapie, ook bij enkel- en voetklachten

Een ongeluk zit in een klein hoekje en het kan zo zijn dat je last krijgt van je enkel of voet. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren tijdens het sporten door een kleine misstap of doordat je per ongeluk een traptrede mist. Daarnaast zijn er ook klachten die geleidelijk ontstaan, vaak als gevolg van de belasting van het hele been.

Als je klachten hebt in de voet- of enkelregio, ben je bij ons in Bolsward aan het juiste adres. Onze fysiotherapeut zal grondig onderzoeken hoe we jou het beste kunnen helpen. Samen stellen we vervolgens een behandelplan op, zodat je snel kunt beginnen met herstellen. Het behandelplan hangt af van het eindresultaat dat jij voor ogen hebt. Wil je bijvoorbeeld weer normaal kunnen lopen, of wil je weer fanatiek gaan voetballen met vrienden? Dit bepaalt mede hoe we jou gaan behandelen.

 

Welke enkel- en voetklachten herken je?

  • Pijn in de voet/enkel
  • Uitstralende pijn naar de tenen of onderbeen
  • Problemen met het bewegen van de voet/enkel
  • Verminderde kracht/stabiliteit (omzwikken) van de enkel/voet
  • Zwelling in de voet/enkel
  • Problemen met lopen/staan

We helpen je in Joure graag om weer pijnvrij in beweging te komen!

 

Bij enkel- en voetklachten hebben wij verschillende specialisaties in Joure

We kunnen Suzanne Heldens van Podotherapie Friesland inschakelen, als we denken dat een afwijkende stand van de voeten te maken heeft met jouw klachten. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg met jou. 

 

Meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op voor een intake.

Lees hier nog meer
Nieuws en blogs

Ouderen fysiotherapie Senioren fitness
Sport

Krachttraining voor ouderen

Blog:Krachttraining voor ouderen Voldoende lichaamsbeweging is belangrijk voor iedereen, maar nog net een beetje extra belangrijk voor ouderen. Het advies is om minimaal een half uur per dag te bewegen. Het liefst iedere

Lees verder
Sport

Personal training bij Fysio-Actief

Blog:Personal training bij Fysio-Actief In dit blog vertellen we je alles over de voordelen van personal training bij Fysio-Actief. Of je nu net begint met sporten of al ervaring hebt en wat extra

Lees verder