Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,1

Enkel- Voetklachten – Bolsward

Enkel en voetklachten - Bolsward
Fysiotherapie, ook bij enkel- en voetklachten

Het kan zomaar gebeuren dat je last krijgt van je enkel of voet. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door een kleine struikeling tijdens het sporten of door per ongeluk een traptrede te missen. Daarnaast zijn er ook klachten die geleidelijk ontstaan als gevolg van de belasting van het hele been.

Onze fysiotherapeut in Joure kan jou helpen bij klachten in de voet- of enkelregio. We stellen nauwkeurig vast welke behandeling het meest geschikt is voor jou. Daarna maken we samen een behandelplan om jouw herstel zo snel mogelijk te laten verlopen. Het behandelplan hangt af van het eindresultaat dat jij nastreeft. Wil je bijvoorbeeld weer normaal kunnen lopen, of wil je weer fanatiek voetballen met vrienden? Dit bepaalt mede hoe het behandelplan eruit komt te zien.

 

Welke enkel- en voetklachten herken je?

  • Pijn in de voet/enkel
  • Uitstralende pijn naar de tenen of onderbeen
  • Problemen met het bewegen van de voet/enkel
  • Verminderde kracht/stabiliteit (omzwikken) van de enkel/voet
  • Zwelling in de voet/enkel
  • Problemen met lopen/staan

 

We helpen je in Bolsward graag om weer pijnvrij in beweging te komen!

 

Bij enkel- en voetklachten hebben wij verschillende specialisaties in Bolsward

We kunnen Suzanne Heldens van Podotherapie Friesland inschakelen, als we denken dat een afwijkende stand van de voeten te maken heeft met jouw klachten. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg met jou. 

 

Meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op voor een intake.

Lees hier nog meer
Nieuws en blogs

Sport

Leven met een gastric bypass

Sporter in BeeldLeven met een gastric bypass In dit blog vertelt Lalita de Ruiter-Potma hoe het is om te leven met een gastric bypass (maagverkleining). Lalita traint regelmatig in de sportzaal van Fysio-Actief

Lees verder
Kinderfysiotherapie - fysio-actief, Sneek, Bolsward, Joure
Fysiotherapie

Ontwikkeling kindervoet

KinderfysiotherapieOntwikkeling Kindervoet Eén van de mijlpalen van je kind is het proberen te lopen. Wanneer kinderen beginnen met lopen ontwikkelen ze de spieren en de stand van hun voeten, omdat ze hun voeten

Lees verder