Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Enkel- en voetklachten – Sneek

Enkel en voetklachten - Sneek
Fysiotherapie, ook bij enkel- en voetklachten

Het kan gebeuren dat je plotseling enkel- en voetklachten ervaart. Een kleine misstap tijdens het sporten of per ongeluk een traptrede missen kunnen hierbij al de oorzaak zijn. Daarnaast zijn er ook klachten die geleidelijk ontstaan als gevolg van belasting van het hele been.

Wanneer je last hebt van klachten in de voet- of enkelregio, kun je bij ons in Sneek  terecht voor hulp. Onze fysiotherapeut zal zorgvuldig onderzoeken hoe we jou het beste kunnen behandelen. Samen stellen we vervolgens een behandelplan op, zodat je snel aan jouw herstel kunt beginnen. Het behandelplan zal afhangen van het eindresultaat dat jij wenst. Wil je bijvoorbeeld weer normaal kunnen lopen, of wil je fanatiek voetballen met vrienden? Deze wensen en mogelijkheden zijn sturend voor ons behandelplan.

 

Welke enkel- en voetklachten herken je?

  • Pijn in de voet/enkel
  • Uitstralende pijn naar de tenen of onderbeen
  • Problemen met het bewegen van de voet/enkel
  • Verminderde kracht/stabiliteit (omzwikken) van de enkel/voet
  • Zwelling in de voet/enkel
  • Problemen met lopen/staan

 

We helpen je in Sneek graag om weer pijnvrij in beweging te komen!

 

Bij enkel- en voetklachten hebben wij verschillende specialisaties in Sneek

 

We kunnen Suzanne Heldens van Podotherapie Friesland inschakelen, als we denken dat een afwijkende stand van de voeten te maken heeft met jouw klachten. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg met jou. 

 

Meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op voor een intake.

Lees hier nog meer
Nieuws en blogs

Fysiotherapie

Hoofdpijn en nekklachten: Een verband en behandeling

Blog:Hoofdpijn en nekklachten: Een verband en behandeling  Spanningshoofdpijn (Tension Type Headaches) Spanningshoofdpijn is een veelvoorkomende vorm van hoofdpijn die wordt gekenmerkt door een constante druk of spanning rondom het hoofd. Het kan aanvoelen

Lees verder
Leefstijl

Gezonder leven met een leefstijlcoach

Leefstijlcoaching:Gezonder leven met een leefstijlcoach! Een gezond gewicht heeft veel voordelen: meer energie en minder risico op bijvoorbeeld diabetes en hart- en vaatziekten. Heb je overgewicht en wil je daar wat aan doen?

Lees verder