Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Heupklachten – Bolsward

Heupklachten - Bolsward
Heb jij last van heupklachten?

Ervaar je regelmatig pijn in je lies, bil of bovenbeen? Dit kan wijzen op een aandoening van het heupgewricht en/of omliggende weefsels. Gelukkig kan fysiotherapie vaak helpen. Ben je kort geleden geopereerd aan je heup? Ook dan kun je bij ons in Bolsward terecht voor hulp bij je revalidatie.

Heupklachten kunnen op diverse manieren ontstaan, zoals door overbelasting door staande beroepen of bepaalde sporten, slijtage, een afwijkend looppatroon of spierzwakte. Ook een simpele verstapping of een val kan leiden tot pijnklachten in de heup.

 

Wat zijn herkenbare problemen bij heupklachten?

Bij de volgende symptomen is de oorzaak vaak te vinden in de heupen:

  • Pijn rond de heup, onderrug, bil of lies
  • Uitstralende pijn naar de rug of het bovenbeen
  • Verminderde kracht in het been
  • Pijn en/of veel moeite met opstaan en (trap)lopen
  • Moeite met buigen, strekken of draaien van de heup

 

Hoe kunnen we helpen in Bolsward?

Onze fysiotherapeut gaat samen met jou op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. Door middel van een gesprek en een lichamelijk onderzoek wordt nauwkeurig vastgesteld waar het probleem zich bevindt. Vervolgens bespreken we samen welke behandelingen en/of oefeningen jou kunnen helpen.

Voor heupklachten heeft Fysio-Actief in Bolsward een team van specialisten:

 

Is een afwijkende stand van de voeten mogelijk de oorzaak van jouw heupklachten? Dan schakelen we, in overleg met jou, de expertise van Suzanne Heldens van Podotherapie Friesland in. 

Heb je interesse?

Meld je via de onderstaande knop aan voor een intake.

Lees hier nog meer
Nieuws en blogs

Fysiotherapie

Hoofdpijn en nekklachten: Een verband en behandeling

Blog:Hoofdpijn en nekklachten: Een verband en behandeling  Spanningshoofdpijn (Tension Type Headaches) Spanningshoofdpijn is een veelvoorkomende vorm van hoofdpijn die wordt gekenmerkt door een constante druk of spanning rondom het hoofd. Het kan aanvoelen

Lees verder
Leefstijl

Gezonder leven met een leefstijlcoach

Leefstijlcoaching:Gezonder leven met een leefstijlcoach! Een gezond gewicht heeft veel voordelen: meer energie en minder risico op bijvoorbeeld diabetes en hart- en vaatziekten. Heb je overgewicht en wil je daar wat aan doen?

Lees verder