Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Bekkenbodemcheck

Bekkenbodemcheck met de app

Ben jij in de afgelopen negen maanden bevallen en benieuwd hoe het met jouw bekkenbodemspier ervoor staat? Vul dan de bekkenbodemcheck in!

De bekkenbodemcheck is bedoeld voor recent bevallen vrouwen (in de afgelopen 9 maand) die willen weten wat risico is op bekken(bodem)klachten na de bevalling. Minder recent bevallen kunnen de vragenlijst ook invullen, maar zullen hun bevallingsdatum moeten aanpassen naar binnen de afgelopen negen maand.

 De check geeft voor urineverlies, verlies van ontlasting, bekken(bodem)pijn en verzakkingsklachten een indicatie hoeveel kans je hebt om in de toekomst deze klachten te ontwikkelen, dan wel dat bestaande klachten blijven zonder de hulp van fysiotherapie.

Bij een groene indicatie heb je een laag risico. In dat geval krijg je extra informatie via informatiefolders op de website aangeboden. Oranje geeft aan dat er een verhoogd risico is op klachten, bekkenfysiotherapie wordt geadviseerd. Rood betekent dat je klachten hebt, waarbij bekkenfysiotherapie aanbevolen wordt.

Wil je weten hoe het met jouw bekken(bodem) ervoor staat? 

Kijk op www.bekkenbodemcheck.nl of scan de QR-code.

 

Bekkenbodemcheck

Lees hier nog meer
Nieuws en blogs

Fysiotherapie

Hoofdpijn en nekklachten: Een verband en behandeling

Blog:Hoofdpijn en nekklachten: Een verband en behandeling  Spanningshoofdpijn (Tension Type Headaches) Spanningshoofdpijn is een veelvoorkomende vorm van hoofdpijn die wordt gekenmerkt door een constante druk of spanning rondom het hoofd. Het kan aanvoelen

Lees verder
Leefstijl

Gezonder leven met een leefstijlcoach

Leefstijlcoaching:Gezonder leven met een leefstijlcoach! Een gezond gewicht heeft veel voordelen: meer energie en minder risico op bijvoorbeeld diabetes en hart- en vaatziekten. Heb je overgewicht en wil je daar wat aan doen?

Lees verder
Fysiotherapie

Voorkeurshouding bij baby’s

Blog:Voorkeurshouding bij baby’s Rond de 8 weken zie je bij jullie baby ineens een lichte afvlakking bij het hoofdje. Het lijkt net alsof het hoofdje aan de rechterkant platter wordt…. Ook kijkt jullie

Lees verder
Sport

Zomerstopactie!

Fysio-Actief:Zomerstop actie! Blijf in topvorm tijdens de zomerstop! Terwijl de zomer nadert, maken sportclubs zich klaar voor een welverdiende pauze na een seizoen vol actie. Maar het is belangrijk om fit te blijven,

Lees verder