Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Sportfysiotherapie – Sneek

Sportfysiotherapie - Sneek
Fit worden, blijven en hogere prestaties leveren

Onze sportfysiotherapeuten in Sneek zijn gedreven en enthousiaste professionals met een grote passie voor sport en hun vak. Zij helpen je op een verantwoorde en efficiënte manier te revalideren, zodat je snel weer kunt sporten op het hoogste niveau. Daarnaast richten zij zich op preventie en het behouden van jouw fitheid.

Enkele onderdelen waar onze sportfysiotherapeuten zich mee bezig houden zijn:

  • screening van risicofactoren voor het krijgen van specifieke (sport-)blessures
  • het verzorgen van individuele trainingen gericht op preventie en/of prestatieverbetering (bijv. op gebied van kracht, coördinatie, verminderen van gewicht etc.) Indien nodig doen we dit in samenwerking met onze partners
  • inschakelen van onze professionele leefstijlorganisatie, zoals (sport-)voedingsdeskundige, leefstijlcoach, ontspanning, yoga etc.

 

Samenwerking

Onze sportfysiotherapeuten in Sneek werken intensief samen met andere disciplines, zoals sportartsen, orthopeden, (sport-)voedingsdeskundige, leefstijlcoach, sportpsycholoog

 

Samenwerking sportclubs

In samenwerkingsverbanden met diverse sportverenigingen uit de regio wordt gezorgd voor optimale sportmedische begeleiding door o.a.: tests en metingen, snelle service en duidelijke voorlichting. Fysio-Actief verzorgt de sportmedische begeleiding van:

SWZ BOSO Sneek, ONS Sneek, KV Westergo,  SMHC, SC Bolsward, VC Bolsward, LAB Bolsward, SC Joure, VC Joure, CSC Joure, TOP ’63 Oppenhuizen, SCO oldeholtpade.

Naast revalidatie en preventie van sportblessures verzorgen onze sportfysiotherapeuten ook sportspreekuren bij diverse sportverenigingen. Leden kunnen hier terecht voor een korte behandeling en beoordeling van hun blessure, gevolgd door advies of een eventuele vervolgafspraak. Op deze manier bieden wij sporters snel en deskundig advies en behandeling.

Bekijk onze pagina voor sportverengingen voor de sportspreekuren bij jou op de club. Ook vind je hier de contactgegevens van de fysiotherapeuten voor jou club.

 

Wil je meer informatie over sportfysiotherapie?

Neem dan contact op om een afspraak te maken met onze sportfysiotherapeut in Sneek.

Lees hier nog meer
Nieuws en blogs

Ouderen fysiotherapie Senioren fitness
Sport

Krachttraining voor ouderen

Blog:Krachttraining voor ouderen Voldoende lichaamsbeweging is belangrijk voor iedereen, maar nog net een beetje extra belangrijk voor ouderen. Het advies is om minimaal een half uur per dag te bewegen. Het liefst iedere

Lees verder
Sport

Personal training bij Fysio-Actief

Blog:Personal training bij Fysio-Actief In dit blog vertellen we je alles over de voordelen van personal training bij Fysio-Actief. Of je nu net begint met sporten of al ervaring hebt en wat extra

Lees verder