Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Sportfysiotherapie – Bolsward

Sportfysiotherapie - Bolsward
Fit worden, blijven en hogere prestaties leveren

Onze sportfysiotherapeuten in Bolsward zijn gepassioneerde vakmensen met liefde voor hun werk én voor de sport. Ze zijn er om je te ondersteunen bij een snelle en verantwoorde revalidatie, zodat je weer op jouw hoogste sportniveau kunt presteren. Daarnaast werken ze aan preventie om je fit te houden.

Enkele onderdelen waar onze sportfysiotherapeuten zich mee bezig houden zijn:

  • screening van risicofactoren voor het krijgen van specifieke (sport-)blessures
  • het verzorgen van individuele trainingen gericht op preventie en/of prestatieverbetering (bijv. op gebied van kracht, coördinatie, verminderen van gewicht etc.) Indien nodig doen we dit in samenwerking met onze partners
  • inschakelen van onze professionele leefstijlorganisatie, zoals (sport-)voedingsdeskundige, leefstijlcoach, ontspanning, yoga etc.

 

Samenwerking

Onze sportfysiotherapeuten in Sneek werken intensief samen met andere disciplines, zoals sportartsen, orthopeden, (sport-)voedingsdeskundige, leefstijlcoach, sportpsycholoog

 

Samenwerking sportclubs

In samenwerkingsverbanden met diverse sportverenigingen uit de regio wordt gezorgd voor optimale sportmedische begeleiding door o.a.: tests en metingen, snelle service en duidelijke voorlichting. Fysio-Actief verzorgt de sportmedische begeleiding van:

SWZ BOSO Sneek, ONS Sneek, KV Westergo,  SMHC, SC Bolsward, VC Bolsward, LAB Bolsward, SC Joure, VC Joure, CSC Joure, TOP ’63 Oppenhuizen, SCO oldeholtpade.

Sporters kunnen bij onze sportfysiotherapeuten terecht voor sportspreekuren bij verschillende sportverenigingen. Tijdens deze spreekuren krijgen leden een snelle beoordeling en advies over hun blessure. Indien nodig wordt er een vervolgafspraak gemaakt voor verdere behandeling, zodat sporters snel en effectief geholpen worden.

 

Bekijk onze pagina voor sportverengingen voor de sportspreekuren bij jou op de club. Ook vind je hier de contactgegevens van de fysiotherapeuten voor jou club.

 

Wil je meer informatie over sportfysiotherapie?

Neem dan contact op om een afspraak te maken met onze sportfysiotherapeut in Bolsward.

Lees hier nog meer
Nieuws en blogs

Fysiotherapie

Hoofdpijn en nekklachten: Een verband en behandeling

Blog:Hoofdpijn en nekklachten: Een verband en behandeling  Spanningshoofdpijn (Tension Type Headaches) Spanningshoofdpijn is een veelvoorkomende vorm van hoofdpijn die wordt gekenmerkt door een constante druk of spanning rondom het hoofd. Het kan aanvoelen

Lees verder
Leefstijl

Gezonder leven met een leefstijlcoach

Leefstijlcoaching:Gezonder leven met een leefstijlcoach! Een gezond gewicht heeft veel voordelen: meer energie en minder risico op bijvoorbeeld diabetes en hart- en vaatziekten. Heb je overgewicht en wil je daar wat aan doen?

Lees verder