Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Fysiotherapie – Bolsward

Bolsward:
Een compleet aanbod in fysiotherapie

Elke klacht vereist speciale aandacht en daarom heeft Fysio-Actief in Bolsward een team van gespecialiseerde fysiotherapeuten die een breed scala aan behandelingen bieden. Maak een afspraak met de specialist die past bij jouw specifieke behoeften.

 

Fysiotherapie bij Fysio-Actief in Bolsward

Lichamelijke klachten kunnen diverse oorzaken hebben. Soms is de oorzaak duidelijk, zoals bijvoorbeeld na een val, terwijl klachten geleidelijk ontstaan ​​en de oorzaak niet altijd meteen helder is. Bij Fysio-Actief in Bolsward werken we er samen met jou aan om de oorzaak van jouw klacht te achterhalen en vervolgens gerichte behandeling te bieden.

Wij bieden diverse behandelingen.

 

Oefentherapie

Naast onze behandelingstechnieken is oefentherapie bij ons een cruciaal onderdeel van de behandeling. Door middel van gerichte training van spierkracht, conditie, coördinatie en stabiliteit leg je een solide basis om herhaling van de klacht te voorkomen. Oefentherapie wordt uitgevoerd in onze oefenzaal in Bolsward onder begeleiding van jouw fysiotherapeut. Daarnaast krijg je oefeningen en advies mee om thuis, op het werk of tijdens het sporten verder te werken aan je herstel.

 

Sport-Actief Fitness

Indien je na een behandeltraject bij Fysio-Actief Bolsward wil blijven trainen, is dit mogelijk via een abonnement. Onze fysiotherapeuten kunnen je hierover alle informatie geven en je in contact brengen met onze collega’s van Sport-Actief.

 

Een afspraak maken?

Wil je graag weten welke behandeling het beste bij jou past? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek bij Fysio-Actief in Bolsward.

Lees hier nog meer
Nieuws en blogs

Fysiotherapie

Wat is een chronisch bekkenpijn?

Blog:Wat is een chronisch bekkenpijn? Chronische bekkenpijn is pijn in het buik-en bekkengebied die langer dan 6 maanden bestaat. Het komt voor bij mannen en vrouwen en kan vervelende klachten geven. Bij het

Lees verder
Ouderen fysiotherapie Senioren fitness
Sport

Krachttraining voor ouderen

Blog:Krachttraining voor ouderen Voldoende lichaamsbeweging is belangrijk voor iedereen, maar nog net een beetje extra belangrijk voor ouderen. Het advies is om minimaal een half uur per dag te bewegen. Het liefst iedere

Lees verder