Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,1

Fysiotherapie in Joure

Fysiotherapie:
ons volledige aanbod in Joure

Bij Fysio-Actief in Joure weten we dat elke klacht zijn eigen specifieke aandacht vereist. Daarom hebben we een team van gespecialiseerde fysiotherapeuten die een uitgebreide reeks behandelingen bieden. Maak een afspraak met de specialist die het beste past bij jouw persoonlijke behoeften en omstandigheden.

 

Fysiotherapie bij Fysio-Actief in Joure

Lichamelijke klachten hebben vaak verschillende oorzaken, waarvan sommige duidelijk zijn, zoals bijvoorbeeld na een val, terwijl andere klachten geleidelijk ontstaan zonder duidelijke aanleiding. Samen met jou werken we bij Fysio-Actief in Joure eraan om de oorzaak van jouw klacht te identificeren en deze vervolgens doelgericht te behandelen. Met onze professionele expertise, persoonlijk enthousiasme en gedrevenheid zijn we vastbesloten om jou te helpen jouw doelen te bereiken.

Wij bieden diverse behandelingen.

 

Oefentherapie

Bij ons is oefentherapie net zo belangrijk als onze behandelingstechnieken. Door gerichte training van spierkracht, conditie, coördinatie en stabiliteit leg je een stevige basis om herhaling van de klacht te voorkomen. Oefentherapie wordt in onze oefenzaal in Joure uitgevoerd onder begeleiding van jouw fysiotherapeut en je krijgt ook oefeningen en advies mee om thuis, op het werk of tijdens het sporten verder te werken aan je herstel.

 

Sport-Actief Fitness

Na een behandeltraject bij Fysio-Actief Joure kan je door middel van een abonnement blijven trainen. Onze fysiotherapeuten kunnen je hierover in detail informeren en je in contact brengen met onze collega’s bij Sport-Actief.

 

Een afspraak maken?

Wil je weten welke behandeling het beste past bij jouw specifieke situatie? Kom dan langs voor een intakegesprek bij Fysio-Actief in Joure en laat je adviseren door onze professionals.

Lees hier nog meer
Nieuws en blogs

Sport

Leven met een gastric bypass

Sporter in BeeldLeven met een gastric bypass In dit blog vertelt Lalita de Ruiter-Potma hoe het is om te leven met een gastric bypass (maagverkleining). Lalita traint regelmatig in de sportzaal van Fysio-Actief

Lees verder
Kinderfysiotherapie - fysio-actief, Sneek, Bolsward, Joure
Fysiotherapie

Ontwikkeling kindervoet

KinderfysiotherapieOntwikkeling Kindervoet Eén van de mijlpalen van je kind is het proberen te lopen. Wanneer kinderen beginnen met lopen ontwikkelen ze de spieren en de stand van hun voeten, omdat ze hun voeten

Lees verder