Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Fysiotherapie in Joure

Fysiotherapie:
ons volledige aanbod in Joure

Bij Fysio-Actief in Joure weten we dat elke klacht zijn eigen specifieke aandacht vereist. Daarom hebben we een team van gespecialiseerde fysiotherapeuten die een uitgebreide reeks behandelingen bieden. Maak een afspraak met de specialist die het beste past bij jouw persoonlijke behoeften en omstandigheden.

 

Fysiotherapie bij Fysio-Actief in Joure

Lichamelijke klachten hebben vaak verschillende oorzaken, waarvan sommige duidelijk zijn, zoals bijvoorbeeld na een val, terwijl andere klachten geleidelijk ontstaan zonder duidelijke aanleiding. Samen met jou werken we bij Fysio-Actief in Joure eraan om de oorzaak van jouw klacht te identificeren en deze vervolgens doelgericht te behandelen. Met onze professionele expertise, persoonlijk enthousiasme en gedrevenheid zijn we vastbesloten om jou te helpen jouw doelen te bereiken.

Wij bieden diverse behandelingen.

 

Oefentherapie

Bij ons is oefentherapie net zo belangrijk als onze behandelingstechnieken. Door gerichte training van spierkracht, conditie, coördinatie en stabiliteit leg je een stevige basis om herhaling van de klacht te voorkomen. Oefentherapie wordt in onze oefenzaal in Joure uitgevoerd onder begeleiding van jouw fysiotherapeut en je krijgt ook oefeningen en advies mee om thuis, op het werk of tijdens het sporten verder te werken aan je herstel.

 

Sport-Actief Fitness

Na een behandeltraject bij Fysio-Actief Joure kan je door middel van een abonnement blijven trainen. Onze fysiotherapeuten kunnen je hierover in detail informeren en je in contact brengen met onze collega’s bij Sport-Actief.

 

Een afspraak maken?

Wil je weten welke behandeling het beste past bij jouw specifieke situatie? Kom dan langs voor een intakegesprek bij Fysio-Actief in Joure en laat je adviseren door onze professionals.

Lees hier nog meer
Nieuws en blogs

Ouderen fysiotherapie Senioren fitness
Sport

Krachttraining voor ouderen

Blog:Krachttraining voor ouderen Voldoende lichaamsbeweging is belangrijk voor iedereen, maar nog net een beetje extra belangrijk voor ouderen. Het advies is om minimaal een half uur per dag te bewegen. Het liefst iedere

Lees verder
Sport

Personal training bij Fysio-Actief

Blog:Personal training bij Fysio-Actief In dit blog vertellen we je alles over de voordelen van personal training bij Fysio-Actief. Of je nu net begint met sporten of al ervaring hebt en wat extra

Lees verder