Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,1

Manuele therapie in Sneek

Manuele therapie
in sneek

Gewrichten die niet goed functioneren, kunnen leiden tot verschillende klachten. Bij Fysio-Actief in Sneek bieden wij manuele therapie als oplossing. Onze manuele therapeuten in Sneek focussen zich op het optimaliseren van de werking van jouw gewrichten. Tijdens de behandeling worden ook jouw houding en manier van bewegen onder de loep genomen.

 

Wanneer manuele therapie?

Bij Fysio-Actief in Sneek kun je terecht voor de behandeling van verschillende klachten door onze manueel therapeuten, waaronder:

 

Resultaatgericht

Wij werken bij Fysio-Actief in Sneek resultaatgericht. Onze manueel therapeuten passen mobilisaties en eventueel manipulaties toe tijdens de behandeling. Meestal merk je snel de effecten van manuele therapie: verbeterde beweging van spieren en gewrichten en een afname van pijn. Naast de manuele behandeling krijg je van onze therapeuten in Sneek praktische oefeningen en adviezen mee om thuis aan je herstel te werken.

 

Afspraak maken voor manuele therapie?

Ben je benieuwd of manuele therapie iets voor jou kan zijn? Meld je dan aan voor een intakegesprek.

Lees hier nog meer
Nieuws en blogs

Sport

Leven met een gastric bypass

Sporter in BeeldLeven met een gastric bypass In dit blog vertelt Lalita de Ruiter-Potma hoe het is om te leven met een gastric bypass (maagverkleining). Lalita traint regelmatig in de sportzaal van Fysio-Actief

Lees verder
Kinderfysiotherapie - fysio-actief, Sneek, Bolsward, Joure
Fysiotherapie

Ontwikkeling kindervoet

KinderfysiotherapieOntwikkeling Kindervoet Eén van de mijlpalen van je kind is het proberen te lopen. Wanneer kinderen beginnen met lopen ontwikkelen ze de spieren en de stand van hun voeten, omdat ze hun voeten

Lees verder