Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Manuele therapie in Sneek

Manuele therapie
in sneek

Gewrichten die niet goed functioneren, kunnen leiden tot verschillende klachten. Bij Fysio-Actief in Sneek bieden wij manuele therapie als oplossing. Onze manuele therapeuten in Sneek focussen zich op het optimaliseren van de werking van jouw gewrichten. Tijdens de behandeling worden ook jouw houding en manier van bewegen onder de loep genomen.

 

Wanneer manuele therapie?

Bij Fysio-Actief in Sneek kun je terecht voor de behandeling van verschillende klachten door onze manueel therapeuten, waaronder:

 

Resultaatgericht

Wij werken bij Fysio-Actief in Sneek resultaatgericht. Onze manueel therapeuten passen mobilisaties en eventueel manipulaties toe tijdens de behandeling. Meestal merk je snel de effecten van manuele therapie: verbeterde beweging van spieren en gewrichten en een afname van pijn. Naast de manuele behandeling krijg je van onze therapeuten in Sneek praktische oefeningen en adviezen mee om thuis aan je herstel te werken.

 

Afspraak maken voor manuele therapie?

Ben je benieuwd of manuele therapie iets voor jou kan zijn? Meld je dan aan voor een intakegesprek.

Lees hier nog meer
Nieuws en blogs

Fysiotherapie

Hoofdpijn en nekklachten: Een verband en behandeling

Blog:Hoofdpijn en nekklachten: Een verband en behandeling  Spanningshoofdpijn (Tension Type Headaches) Spanningshoofdpijn is een veelvoorkomende vorm van hoofdpijn die wordt gekenmerkt door een constante druk of spanning rondom het hoofd. Het kan aanvoelen

Lees verder
Leefstijl

Gezonder leven met een leefstijlcoach

Leefstijlcoaching:Gezonder leven met een leefstijlcoach! Een gezond gewicht heeft veel voordelen: meer energie en minder risico op bijvoorbeeld diabetes en hart- en vaatziekten. Heb je overgewicht en wil je daar wat aan doen?

Lees verder