fbpx

Manuele therapie in Sneek

Manuele therapie in Sneek is fysiotherapie gericht op de bewegingsmogelijkheden van het lichaam en specifiek de wervelkolom. Bij manuele therapie gaat het om het verbeteren van houding en bewegingen en om het beter laten functioneren van de gewrichten. Onze manueel therapeut in Sneek doet dat door middel van ‘passieve mobilisaties’ oftewel voorzichtige duw- en trekbewegingen aan en tegen de gewrichten van de armen, benen, nek of rug.

Wanneer kan manuele therapie zinvol zijn?

Manuele therapie kan helpen als u een gewricht slecht kunt bewegen of daar pijn bij heeft. Voorbeelden zijn:

  • Hoofd- en nekpijn waarbij u de wervelkolom slecht kunt bewegen
  • Nek- en schouderklachten die eventueel uitstralen naar de armen
  • Rugklachten hoog in de rug met eventueel uitstraling naar de rib en borst
  • Rugklachten met eventueel uitstraling naar de benen
  • Bepaalde vormen van duizeligheid die opgewekt worden door bewegingen van de nek
  • Kaakklachten (vaak in combinatie met nekklachten)

De effecten van manuele therapie zijn vaak direct na de behandeling merkbaar: u voelt minder pijn en kunt zich beter bewegen. Meestal zijn drie tot vijf behandelingen nodig om u pijnvrij te maken. Onze manueel therapeut in Sneek combineert de behandeling vaak met gerichte oefentherapie om de functie van het gewricht nog beter te laten herstellen.

Uitgebreide faciliteiten
Kijkt verder dan jouw klacht
Reactie binnen 1 werkdag

Manuele therapie in Sneek

Onze manueel therapeuten in Sneek hebben allemaal een specialistische opleiding gevolgd. Hierdoor is een specialistische en professionele behandeling gegarandeerd.

Wilt u meer weten over de behandeling op onze locatie in Sneek of direct een intake-gesprek inplannen? Neem dan telefonisch contact op met Fysio-actief via 0515 434355 of vul het online contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.

Alles in strijd voor jouw bewegingsvrijheidMaak een afspraak