Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Manuele therapie in Sneek

Manuele therapie
in sneek

Gewrichten die niet goed functioneren, kunnen leiden tot verschillende klachten. Bij Fysio-Actief in Sneek bieden wij manuele therapie als oplossing. Onze manuele therapeuten in Sneek focussen zich op het optimaliseren van de werking van jouw gewrichten. Tijdens de behandeling worden ook jouw houding en manier van bewegen onder de loep genomen.

 

Wanneer manuele therapie?

Bij Fysio-Actief in Sneek kun je terecht voor de behandeling van verschillende klachten door onze manueel therapeuten, waaronder:

 

Resultaatgericht

Wij werken bij Fysio-Actief in Sneek resultaatgericht. Onze manueel therapeuten passen mobilisaties en eventueel manipulaties toe tijdens de behandeling. Meestal merk je snel de effecten van manuele therapie: verbeterde beweging van spieren en gewrichten en een afname van pijn. Naast de manuele behandeling krijg je van onze therapeuten in Sneek praktische oefeningen en adviezen mee om thuis aan je herstel te werken.

 

Afspraak maken voor manuele therapie?

Ben je benieuwd of manuele therapie iets voor jou kan zijn? Meld je dan aan voor een intakegesprek.

Lees hier nog meer
Nieuws en blogs

Ouderen fysiotherapie Senioren fitness
Sport

Krachttraining voor ouderen

Blog:Krachttraining voor ouderen Voldoende lichaamsbeweging is belangrijk voor iedereen, maar nog net een beetje extra belangrijk voor ouderen. Het advies is om minimaal een half uur per dag te bewegen. Het liefst iedere

Lees verder
Sport

Personal training bij Fysio-Actief

Blog:Personal training bij Fysio-Actief In dit blog vertellen we je alles over de voordelen van personal training bij Fysio-Actief. Of je nu net begint met sporten of al ervaring hebt en wat extra

Lees verder