Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Heupklachten – Joure

Heupklachten - Joure
Heb jij last van heupklachten?

Heb je vaak last van pijn in de lies, bil of bovenbeen? Dit kan mogelijk te maken hebben met een aandoening aan het heupgewricht en/of omliggende weefsels. Gelukkig biedt fysiotherapie vaak een oplossing. Als je onlangs een heupoperatie hebt ondergaan, helpen we je graag in Joure bij je herstel.

Het ontstaan van heupklachten kan verschillende oorzaken hebben, zoals overbelasting door staande beroepen of bepaalde sporten, slijtage, een afwijkend looppatroon of spierzwakte. Zelfs een simpele verstapping of een val kan heuppijn veroorzaken.

 

Wat zijn herkenbare problemen bij heupklachten?

Bij de volgende symptomen is de oorzaak vaak te vinden in de heupen:

  • Pijn rond de heup, onderrug, bil of lies
  • Uitstralende pijn naar de rug of het bovenbeen
  • Verminderde kracht in het been
  • Pijn en/of veel moeite met opstaan en (trap)lopen
  • Moeite met buigen, strekken of draaien van de heup

 

Hoe kunnen we helpen in Joure?

Na een grondige analyse van jouw klachten, in overleg met onze fysiotherapeut, wordt er gekeken naar de oorzaak van het probleem. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een combinatie van een gesprek en een lichamelijk onderzoek. Vervolgens stellen we samen een plan op om de klachten te behandelen en te voorkomen.

Voor heupklachten heeft Fysio-Actief in Joure een team van specialisten:

Is een afwijkende stand van de voeten mogelijk de oorzaak van jouw heupklachten? Dan schakelen we, in overleg met jou, de expertise van Suzanne Heldens van Podotherapie Friesland in. 

Heb je interesse?

Meld je via de onderstaande knop aan voor een intake.

Lees hier nog meer
Nieuws en blogs

Fysio-Actief-nieuws
Fysiotherapie

Chronische lage rugklachten

Blog:Chronische lage rugklachten Chronische lage rugklachten vormen een veelvoorkomend en hardnekkig probleem dat veel mensen treft. Deze aanhoudende pijn kan het dagelijkse leven ernstig verstoren en de kwaliteit van leven verminderen. Gelukkig biedt

Lees verder