Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Fysiotherapie in Sneek

Fysiotherapie:
Een volledig aanbod in Sneek

Bij Fysio-Actief in Sneek begrijpen we dat elke klacht uniek is en speciale aandacht vereist. Ons team van gespecialiseerde fysiotherapeuten biedt een compleet scala aan behandelingen om aan jouw behoeften te voldoen. Maak een afspraak met de specialist die het beste bij jou past.

 

Fysiotherapie bij Fysio-Actief in Sneek

De oorzaken van lichamelijke klachten kunnen variëren. Terwijl sommige klachten een duidelijke oorzaak hebben, zoals na een val, kunnen andere klachten geleidelijk ontstaan zonder onmiddellijk duidelijke oorzaak. Bij Fysio-Actief Sneek werken we samen met jou om de oorzaak van jouw klacht op te sporen en deze effectief te behandelen, met behulp van onze professionele kennis, persoonlijk enthousiasme en ambitieuze instelling.

Wij bieden diverse behandelingen.

 

Oefentherapie

Bij ons is oefentherapie naast onze behandeltechnieken een essentieel onderdeel van de behandeling. Door gerichte training van spierkracht, conditie, coördinatie en stabiliteit leg je een sterke basis om te voorkomen dat de klachten terugkomen. Oefentherapie vindt plaats in onze oefenzaal in Sneek onder begeleiding van jouw fysiotherapeut en je krijgt ook oefeningen en advies mee om thuis, op het werk of tijdens het sporten verder te werken aan je herstel.

 

Sport-Actief Fitness

Bij Fysio-Actief Sneek kan je na een behandeltraject blijven trainen middels een abonnement. Onze fysiotherapeuten zijn volledig op de hoogte van de mogelijkheden en kunnen je in contact brengen met onze collega’s van Sport-Actief.

 

Een afspraak maken?

Ben je nieuwsgierig welke behandeling het meest geschikt is voor jou? Schrijf je dan in voor een intakegesprek bij Fysio-Actief in Sneek.

 

Lees hier nog meer
Nieuws en blogs

Ouderen fysiotherapie Senioren fitness
Sport

Krachttraining voor ouderen

Blog:Krachttraining voor ouderen Voldoende lichaamsbeweging is belangrijk voor iedereen, maar nog net een beetje extra belangrijk voor ouderen. Het advies is om minimaal een half uur per dag te bewegen. Het liefst iedere

Lees verder
Sport

Personal training bij Fysio-Actief

Blog:Personal training bij Fysio-Actief In dit blog vertellen we je alles over de voordelen van personal training bij Fysio-Actief. Of je nu net begint met sporten of al ervaring hebt en wat extra

Lees verder