Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Fysiotherapie in Sneek

Fysiotherapie:
Een volledig aanbod in Sneek

Bij Fysio-Actief in Sneek begrijpen we dat elke klacht uniek is en speciale aandacht vereist. Ons team van gespecialiseerde fysiotherapeuten biedt een compleet scala aan behandelingen om aan jouw behoeften te voldoen. Maak een afspraak met de specialist die het beste bij jou past.

 

Fysiotherapie bij Fysio-Actief in Sneek

De oorzaken van lichamelijke klachten kunnen variëren. Terwijl sommige klachten een duidelijke oorzaak hebben, zoals na een val, kunnen andere klachten geleidelijk ontstaan zonder onmiddellijk duidelijke oorzaak. Bij Fysio-Actief Sneek werken we samen met jou om de oorzaak van jouw klacht op te sporen en deze effectief te behandelen, met behulp van onze professionele kennis, persoonlijk enthousiasme en ambitieuze instelling.

Wij bieden diverse behandelingen.

 

Oefentherapie

Bij ons is oefentherapie naast onze behandeltechnieken een essentieel onderdeel van de behandeling. Door gerichte training van spierkracht, conditie, coördinatie en stabiliteit leg je een sterke basis om te voorkomen dat de klachten terugkomen. Oefentherapie vindt plaats in onze oefenzaal in Sneek onder begeleiding van jouw fysiotherapeut en je krijgt ook oefeningen en advies mee om thuis, op het werk of tijdens het sporten verder te werken aan je herstel.

 

Sport-Actief Fitness

Bij Fysio-Actief Sneek kan je na een behandeltraject blijven trainen middels een abonnement. Onze fysiotherapeuten zijn volledig op de hoogte van de mogelijkheden en kunnen je in contact brengen met onze collega’s van Sport-Actief.

 

Een afspraak maken?

Ben je nieuwsgierig welke behandeling het meest geschikt is voor jou? Schrijf je dan in voor een intakegesprek bij Fysio-Actief in Sneek.

 

Lees hier nog meer
Nieuws en blogs

Fysiotherapie

Hoofdpijn en nekklachten: Een verband en behandeling

Blog:Hoofdpijn en nekklachten: Een verband en behandeling  Spanningshoofdpijn (Tension Type Headaches) Spanningshoofdpijn is een veelvoorkomende vorm van hoofdpijn die wordt gekenmerkt door een constante druk of spanning rondom het hoofd. Het kan aanvoelen

Lees verder
Leefstijl

Gezonder leven met een leefstijlcoach

Leefstijlcoaching:Gezonder leven met een leefstijlcoach! Een gezond gewicht heeft veel voordelen: meer energie en minder risico op bijvoorbeeld diabetes en hart- en vaatziekten. Heb je overgewicht en wil je daar wat aan doen?

Lees verder